BORYS i YOKO czyli Galimatias Krakowski - dołączył SZANDOR

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 18:01 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

No to się ujawnia cichy podczytwacz 8) taki szpieg znaczy, przyczajony w kącie, zbierający notatki. No dobra, z tymi notatkami to żartuję :D.
Niezmiernie podoba mi się Twój styl pisania, tyle w nim radości, ciepła i dobrego humoru :)

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Śro sty 09, 2013 18:22 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

maneki pisze:No to się ujawnia cichy podczytwacz 8) taki szpieg znaczy, przyczajony w kącie, zbierający notatki. No dobra, z tymi notatkami to żartuję :D.
Niezmiernie podoba mi się Twój styl pisania, tyle w nim radości, ciepła i dobrego humoru :)

Ja też jestem "Cichociemna" 8) na wielu wątkach, witaj w klubie.
Można czytać, można pisać, można pojawiać się i znikać - jesteśmy wolni jak koty. :mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro sty 09, 2013 20:29 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

To ja też jestem cichociemna :P Czytam od początku,bardzo mi się podoba :ok: :ok: :ok:

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Śro sty 09, 2013 20:35 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

wiolka06 pisze:To ja też jestem cichociemna :P Czytam od początku,bardzo mi się podoba :ok: :ok: :ok:

My właściciele kotów mamy widocznie we krwi "czajenie się " :ok: i obserwowanie wszystkiego z ukrycia. :mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 22:48 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 10, 2013 7:05 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sty 10, 2013 8:57 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

Kurde ... znowu muszę wkleić cuudną kotkę, której grozi schronisko :(

Nieaktualne kotka znalazła dom :!:

Obrazek

Wątek tutaj :
viewtopic.php?f=13&t=149670

Oby więcej takich happy endów błyskawicznych :wink:
Ostatnio edytowano Czw sty 10, 2013 20:23 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 4 razy

Monika_Krk

Post » Czw sty 10, 2013 9:14 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

Piękna jest, prawda? Taka misiowata :1luvu:

ewar

Post » Czw sty 10, 2013 9:46 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

Ło matulu jaka cudna szylcia!!!

Monika oj chętnie zobaczyłabym te loty nad łóżkiem ;) Widzę jest coraz lepiej ;) I dobrze! Tak miało być! Jeszcze się będą do siebie tulić, zobaczysz, Yoko owinie go sobie wokół pazurka ;)
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Czw sty 10, 2013 9:58 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

ewar pisze:Piękna jest, prawda? Taka misiowata :1luvu:

No właśnie - dzięki Ci ewar za podrzucenie wątku.
Muszę przeglądać z tego wynika wątki na głównej stronie a nie tylko te zaznaczone.
Umknęła mi. A taka kotka jak marzenie.
Miś ale proporcjonalny i cudnie wybarwiona, dodałam ja do wątku szylkretek.

Domek się musi znaleźć, schronisko to naprawdę jest ostateczność , byłam tam parę razy i żaden zwierzak nie jest tam szczęśliwy a nawet nie jest odrobinę zrelaksowany.
Mnie się to z karcerem dla zwierząt kojarzy - przepraszam uprzejmie ewentualnych pracowników,którzy chcą jak najlepiej.
Fakt jest taki, że jest to więzienie o zaostrzonym rygorze...
Dziękuję ewar :ok:
Ostatnio edytowano Czw sty 10, 2013 10:00 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz

Monika_Krk

Post » Czw sty 10, 2013 10:00 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

Bedetka pisze:Ło matulu jaka cudna szylcia!!!

Monika oj chętnie zobaczyłabym te loty nad łóżkiem ;) Widzę jest coraz lepiej ;) I dobrze! Tak miało być! Jeszcze się będą do siebie tulić, zobaczysz, Yoko owinie go sobie wokół pazurka ;)

Bedetka będziemy molestować 8) dziewczynę o banerek dobrze ?
Myślę, że ona ma serce skoro przygarnęła to na poniewierkę nie odda, ale zawsze jednak, pies wraca do dom z rodzicami... :roll:

A Kalair może zna chętnego na pięęęękną szylcię ? :twisted:

Monika_Krk

Post » Czw sty 10, 2013 11:12 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

Dzięki za odzew :1luvu: i za banerek, ale ja nie mogę wpiąć :evil: , podpis mam za duży.

ewar

Post » Czw sty 10, 2013 11:46 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

A sas tutaj zagląda, polecam takie cudo viewtopic.php?f=13&t=149788.Zakochałam się w tym kotku :1luvu:

ewar

Post » Czw sty 10, 2013 11:57 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

ewar pisze:A sas tutaj zagląda, polecam takie cudo viewtopic.php?f=13&t=149788.Zakochałam się w tym kotku :1luvu:

Sas zagląda , tylko się ukrywa jak mniemam 8) kociarze lubią buszować w "podziemiu" :twisted:
W sumie to jego prawie dorosła córka marzy od lat o kocie.
Tak pisał przynajmniej :wink:

Monika_Krk

Post » Czw sty 10, 2013 12:58 Re: Cudna kotka - w nowym domku ( zero klatek , zero depresj

Jaka piękna ta szylkretka - taka masywna okrąglutka jak lubię :1luvu:
Co do marzeń - pisałam, że marzę od dawna o białym maine coonie z niebieskimi oczami - ale nie mam go m.in. z powodu tymczasa, który został u mnie na stałe.
Nie potrafiłam się z nim rozstać i wolałam go sobie zostawić niż spełnić swoje wieloletnie marzenie, w dodatku nie jest masywny, jest wręcz szczupły, nie ma okrąglutkiej mordki a ja nigdy nie żałowałam że go zostawiłam - kocham jego garbaty nosek (naprawdę z profilu ma garbaty) i szczupłą wręcz syjamowatą mordkę a najśmieszniejsze, że wydaje mi się .... piękny!!! bo mój.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

[poprzednia][następna]