Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 22, 2012 18:09 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

SIWEK (raz jeszcze, bo o nim zapomnicie) biało - szary kocurek,około 4 lat

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Sob gru 22, 2012 18:34 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

dodałem Edzie do wątku dla białasków viewtopic.php?f=1&t=74795&p=9484580#p9484580
Siwka, Pierścionka, Bunie i Murkę do wątku dla niebieskich viewtopic.php?f=1&t=115814&p=9484599#p9484599
kciuki za domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Sob gru 22, 2012 18:52 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Biorę się za teksty. Będę je tutaj wstawiała sukcesywnie. Każdy może dodać coś od siebie. Radosna twórczość mile widziana.

Bigos musi poczekać

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob gru 22, 2012 19:05 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

issey32 pisze:Biorę się za teksty. Będę je tutaj wstawiała sukcesywnie. Każdy może dodać coś od siebie. Radosna twórczość mile widziana.

Bigos musi poczekać

jak będą teksty do ogłoszeń to ja zrobię ogłoszenia od ręki :D :D , mam sporo wolnego czasu, nie wpadłam w szał przedświąteczny :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Sob gru 22, 2012 19:11 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Bunię dodatkowo dodałem do wątku dla dymniaczków viewtopic.php?f=13&t=110612&p=9484666#p9484666
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Sob gru 22, 2012 19:27 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Edzia – nieskazitelna biel...
Puszyste białe futerko i piękne miodowe oczy, wypatrujące człowieka... ot, cała Edzia. Koteczka ma około roku, bystre spojrzenie, w którym można się zakochać i cudowny charakter. Bardzo pragnie bliskości ciepłej ręki i kolanek.

Pirat – jednooki miziak
Pirat to czarno-biały, dwuletni kocurek. Kotek nie ma jednego oczka (skutek powikłań po kocim katarze), ale nie przeszkadza mu to zupełnie w codziennym życiu. Pirat doskonale radzi sobie w domu i uwielbia przebywać w towarzystwie człowieka. Czeka na odpowiedzialny domek, który popatrzy sercem na niego.

Burasek – jaki tam burasek...
Ja sobie wypraszam... jaki Burasek... Jestem młody (ok.1,5roku), ładny, zgrabny i ogromnie czarujący i wcale nie jestem buraskiem. Mam białe futerko na brzuszku, łapkach i pysiu, a reszta mojego ubranka jest w różnych kolorach szarości a to wcale nie oznacza, że jestem bury...
Szukam ciepłego domku, któremu będę miał szansę pokazać się w pełnej krasie.

Bury – 100% kot...hmmm...Pan Kot
Pan Kot jest dostojny, zrównoważony i elokwentny w swej kociej retoryce. Bury ma 2 lata, białe długie wąsy, różowy nosek, bystre spojrzenie i jest bardzo czujny. Kotek czeka na dom, który doceni jego wyjątkowość i zapewni swoje towarzystwo, w zamian zaś otrzyma towarzysza na całe życie.

Do każdego ogłoszenia można dorzucić, że kot/kotka kastrowany/sterylizowana i że do dobrego domu transport nie będzie problemem.

issey32

Post » Sob gru 22, 2012 19:38 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

issey32 pisze:Edzia – nieskazitelna biel...
Puszyste białe futerko i piękne miodowe oczy, wypatrujące człowieka... ot, cała Edzia. Koteczka ma około roku, bystre spojrzenie, w którym można się zakochać i cudowny charakter. Bardzo pragnie bliskości ciepłej ręki i kolanek.

Pirat – jednooki miziak
Pirat to czarno-biały, dwuletni kocurek. Kotek nie ma jednego oczka (skutek powikłań po kocim katarze), ale nie przeszkadza mu to zupełnie w codziennym życiu. Pirat doskonale radzi sobie w domu i uwielbia przebywać w towarzystwie człowieka. Czeka na odpowiedzialny domek, który popatrzy sercem na niego.

Burasek – jaki tam burasek...
Ja sobie wypraszam... jaki Burasek... Jestem młody (ok.1,5roku), ładny, zgrabny i ogromnie czarujący i wcale nie jestem buraskiem. Mam białe futerko na brzuszku, łapkach i pysiu, a reszta mojego ubranka jest w różnych kolorach szarości a to wcale nie oznacza, że jestem bury...
Szukam ciepłego domku, któremu będę miał szansę pokazać się w pełnej krasie.

Bury – 100% kot...hmmm...Pan Kot
Pan Kot jest dostojny, zrównoważony i elokwentny w swej kociej retoryce. Bury ma 2 lata, białe długie wąsy, różowy nosek, bystre spojrzenie i jest bardzo czujny. Kotek czeka na dom, który doceni jego wyjątkowość i zapewni swoje towarzystwo, w zamian zaś otrzyma towarzysza na całe życie.

Do każdego ogłoszenia można dorzucić, że kot/kotka kastrowany/sterylizowana i że do dobrego domu transport nie będzie problemem.

no to ja startuę z ogłoszeniami :D , potrzebny będzie jeszcze mail i tel kontaktowy do ogłoszeń

edit: ogłoszenia robię na woj. mazowieckie
Ostatnio edytowano Sob gru 22, 2012 20:21 przez sylwia1982, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Sob gru 22, 2012 20:21 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Magda – małe jest piękne, ale duże piękniejsze
Magda to czteroletnia, przepiękna duża kocica. Ogrom łagodności i spokoju kryje się pod białym puszystym futerkiem z czarnymi wstawkami. Siła spokoju jest jej jedną z wielu zalet, które chętnie okaże odpowiedzialnym opiekunom. Cudowna kotka o jeszcze bardziej cudownym charakterze. Czy znajdzie się dla niej dom?

Pieszczoch – prawie czarny... prawie robi różnicę
Prawie czarny Pieszczoch, ale w tym wypadku prawie robi ogromną różnicę, bo Pieszczoch posiada dyskretny biały krawacik pod szyją. Kocurek ma około dwóch lat, jest bardzo grzeczny i trochę nieśmiały, ale ośmielony okazuje się towarzyskim kotem spragnionym czułości i głaskania. Potrzebuje cierpliwego domu, który pokocha to czarne futerko.

Śnieżynka – kocia księżniczka
Białe futerko z akcentami w postaci czarnego ogonka i czepeczka na główce szuka domu, który dojrzy w tej przemiłej koteczce prawdziwą księżniczkę i pozwoli jej zamieszkać u siebie. Koteczka ma 3 lata, jest bardzo łagodna i oddana. Przy głaskaniu i pieszczotach mruczy do ucha kocie kołysanki, najlepsze po długim męczącym dniu.

Murka – biel i szarość w jednym
Murka to dwuletnia biało-szara koteczka (z przewagą bieli) z czarnymi plamkami na nosku. Kicia jest bardzo spokojna, grzeczna, niezwykle cierpliwa i bardzo złakniona ciepłych rąk. Murcia szuka dla siebie cichego kąta, w którym będzie czuła się bezpiecznie. Przystani takiej na całe życie. Może masz kawałek miejsca w swoim sercu?

issey32

Post » Sob gru 22, 2012 20:35 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

pilnie potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Edzi w Poznaniu
ObrazekObrazek

Randa

Post » Sob gru 22, 2012 20:41 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Z Poznania jest chyba Duża Von Focha od Grocha i Milusia. Jeśli czegoś nie pokręciłam.

issey32

Post » Sob gru 22, 2012 20:52 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Jakie piękne są te opisy kotów, jakie piękne foty, az trudno uwierzyć, że to te same kotki.
issey32, Randa jesteście wspaniałe :ok:
Dzisiaj był przewóz Ewy z klamotami do nowego lokum, a ja powoli zabieram koty. Dziś poszły 2 młodziaki, na razie do lecznicy na przebadanie, jutro dalszy ciąg.
Zamiast lepić pierogi i gotować barszcz, to jeżdżę tylko za tymi kotami :mrgreen:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Sob gru 22, 2012 21:09 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Pierogi można kupić a barszcz zrobić z papierka :mrgreen:
Mój bigos też czeka na swoją kolej :lol:

issey32

Post » Sob gru 22, 2012 21:18 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Ostatnio edytowano Czw gru 27, 2012 3:30 przez sylwia1982, łącznie edytowano 20 razy
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Sob gru 22, 2012 21:23 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

issey32 pisze:Z Poznania jest chyba Duża Von Focha od Grocha i Milusia. Jeśli czegoś nie pokręciłam.

napisałam pw
ObrazekObrazek

Randa

Post » Sob gru 22, 2012 21:25 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Lusia, Luśka, Lusieczka...
Czerń i biel, czyli kwintesencja kontrastów. I Lusia jest taką właśnie kwintesencją; dodajmy kocią kwintesencją...
Lusia ma dwa lata, jest łagodna a przy tym lekko nieśmiała, ale gdy zaufa nieśmiałość znika i pojawia się rozmruczana koteczka pełna uroku i pragnąca uwagi człowieka. Koteczka tęskni za własnym domem, który podaruje tej czarodziejce swoją uwagę i codzienną porcję głaskania.

Cwaniak – nie ma kota nad Cwaniaka
Cwaniak... no coż, trudno coś o nim napisać... jego trzeba podziwiać. Doskonałość od wąsów po czubek ogona. Uroda misstera, prezencja modela, maniery Jamesa Bonda i to spooojrzenie... czegóż chcieć więcej? Nic tylko brać i podziwiać każdego dnia.
Kocurek chętnie zadomowi się na stałe w dobrym domku, tak by opiekun miał możliwość docenienia jego bezdyskusyjnej urody.

Chytrusia – życiowa mądrość
Chytrusia to duża biało-czarna stateczna kocia dama, która wszelkie szaleństwa ma za sobą. Koteczka ma sześć lat i tyle samo doświadczenia i mądrości, którymi chętnie się podzieli w długie wieczory. Chytrusia jest spokojna, łagodna; potrzebuje tylko odrobiny cierpliwości, aby mogła w pełni okazać zaufanie.

PrączkaI i PrączkaII – królewskie korzenie???
PrączkaI i PrączkaII czyż to nie brzmi podobnie jak Elżbieta I i II? Nie??? No cóż, my tam swoje wiemy. W naszych żyłach płynie błękitna krew. Cooo... mówicie, że zwykłe buraski! O, przepraszamy, wcale nie takie zwykłe. Mamy doskonałe maniery, odebrałyśmy staranne wychowanie i potrafimy rozmawiać w kocim języku w trzech dialektach. Jesteśmy młode (1,5 roku) i chętnie zaszczycimy swoją dystynkcją szacowny/e dom/y.

issey32

[poprzednia][następna]