Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Biorę się za teksty. Będę je tutaj wstawiała sukcesywnie. Każdy może dodać coś od siebie. Radosna twórczość mile widziana.
Bigos musi poczekać
issey32 pisze:Edzia – nieskazitelna biel...
Puszyste białe futerko i piękne miodowe oczy, wypatrujące człowieka... ot, cała Edzia. Koteczka ma około roku, bystre spojrzenie, w którym można się zakochać i cudowny charakter. Bardzo pragnie bliskości ciepłej ręki i kolanek.
Pirat – jednooki miziak
Pirat to czarno-biały, dwuletni kocurek. Kotek nie ma jednego oczka (skutek powikłań po kocim katarze), ale nie przeszkadza mu to zupełnie w codziennym życiu. Pirat doskonale radzi sobie w domu i uwielbia przebywać w towarzystwie człowieka. Czeka na odpowiedzialny domek, który popatrzy sercem na niego.
Burasek – jaki tam burasek...
Ja sobie wypraszam... jaki Burasek... Jestem młody (ok.1,5roku), ładny, zgrabny i ogromnie czarujący i wcale nie jestem buraskiem. Mam białe futerko na brzuszku, łapkach i pysiu, a reszta mojego ubranka jest w różnych kolorach szarości a to wcale nie oznacza, że jestem bury...
Szukam ciepłego domku, któremu będę miał szansę pokazać się w pełnej krasie.
Bury – 100% kot...hmmm...Pan Kot
Pan Kot jest dostojny, zrównoważony i elokwentny w swej kociej retoryce. Bury ma 2 lata, białe długie wąsy, różowy nosek, bystre spojrzenie i jest bardzo czujny. Kotek czeka na dom, który doceni jego wyjątkowość i zapewni swoje towarzystwo, w zamian zaś otrzyma towarzysza na całe życie.
Do każdego ogłoszenia można dorzucić, że kot/kotka kastrowany/sterylizowana i że do dobrego domu transport nie będzie problemem.
issey32 pisze:Z Poznania jest chyba Duża Von Focha od Grocha i Milusia. Jeśli czegoś nie pokręciłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości