poczytaj bezpośrednio w wątku, link jest podany...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pannamonika pisze:Jeśli to niebieskie cudko będzie do adopcji i nie jest ,,uczulone" na psa , to ma u mnie kąt na amen
pannamonika pisze:Zdaję sobie z tego sprawę , więc będę śledzić sytuację i czekać . Kotka bardzo mi się podoba , nawet mąż się uśmiechnął kiedy pokazałam zdjęcie.
Gofer82 pisze:Na adopcję czeka kotka rasowa pers, szara z niebieskim - wysterylizowana.
Mieszkała sobie w/wokół działającej piekarni. Tę zlikwidowano, a o zwierzęciu już nikt nie pomyślał.
Teraz błąka się po okolicy. A mrozy idą!
Na pewno odwdzięczy się za dobre serce przyszłego właściciela.
Kicia czeka w Ozorkowie, jest możliwość zawieźć ją do Zgierza i Łodzi lub w bliskie okolice.
andrzej780 pisze:pannamonika pisze:Jeśli to niebieskie cudko będzie do adopcji i nie jest ,,uczulone" na psa , to ma u mnie kąt na amen
z tego co mi wiadomo to kotka jest jeszcze na kwarantannie w schronisku, która potrwa dwa tygodnie
pannamonika pisze:andrzej780 pisze:pannamonika pisze:Jeśli to niebieskie cudko będzie do adopcji i nie jest ,,uczulone" na psa , to ma u mnie kąt na amen
z tego co mi wiadomo to kotka jest jeszcze na kwarantannie w schronisku, która potrwa dwa tygodnie
Czy coś wiadomo o kotce? Już prawie minęły kwarantannowe dwa tygodnie , moje chęci nie minęły
andrzej780 pisze:pannamonika pisze:andrzej780 pisze:pannamonika pisze:Jeśli to niebieskie cudko będzie do adopcji i nie jest ,,uczulone" na psa , to ma u mnie kąt na amen
Czy coś wiadomo o kotce? Już prawie minęły kwarantannowe dwa tygodnie , moje chęci nie minęły
najlepiej pytać na wątku schroniska w Katowicach pod tym linkiem viewtopic.php?f=1&t=147317&start=435
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości