andrzej780 pisze:ruda perska kociczka z Warszawy viewtopic.php?f=13&t=146013
Zmieniłam tytuł wątku..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Mam pytanie. Co jakiś czas przeglądam portal tablica.pl i nieraz ludzie ogłaszają dorosłe "persy" albo "egzotyki", w treści ogłoszenia wpisując, że za darmo (nie wiem oczywiście, czy to prawda). Mogłabym tu wrzucać tego typu linki? Jest sens?
kristinbb pisze:Lemoniada pisze:Mam pytanie. Co jakiś czas przeglądam portal tablica.pl i nieraz ludzie ogłaszają dorosłe "persy" albo "egzotyki", w treści ogłoszenia wpisując, że za darmo (nie wiem oczywiście, czy to prawda). Mogłabym tu wrzucać tego typu linki? Jest sens?
Myślę ,że tak...
Chyba różne osoby tutaj zaglądają to i chętni będą...
cypisek pisze:Kicia , nie ma fb, ja w tym też zielona. Jutro także wkleje tę kicię co płakała i zawodziła , gdy ,,dobry pan,,ją wyrzucił. Przemiła , kontaktowa , kuwetkowa kicia.
smarti, nie wiem jak się odwdzieczę, wiesz za kogo..![]()
Może ktoś słyszał ,jest do oddania w dobre ręce kotka w typie persa..tri. która została wyciągnięta z naszego schroniska, po rocznym pobycie.
Angelina.
joluka pisze:Lidzia trafiła do zaprzyjaźnionej z nami lecznicy znaleziona przez kogoś na ulicy. Maksymalnie skołtuniona, wybrudzona i zabiedzona. Okazało się także, że ciężarna. A to młodziak - ok. 10-miesięczny
. W dodatku po ogoleniu z kołtunów okazało się, że pomimo zaawansowanej ciąży waży całe 2400 g!!!!
Teraz jest już po sterylce, odrobaczona i odpchlona powoli zaczyna porastać. A urody jest naprawdę niebanalnej! Nie przepadam osobiście za persią fizjonomią - ale Lidzia na szczęście nie jest "za plaska". Ma cudny pysiol z różowym noskiem i przepiękny kolor futra!
Mi najbardziej podobają się te wk....ione zdjęcia Lidzi(tu jeszcze w kubraczku, który już teraz jest zdjęty):
Miałam wręcz wrażenie, że oczy jej czasami na siłę trzeba otwierać:
Ale trzeba obiektywnie przyznać, że czasami potrafi wyglądać wręcz dystyngowanie:
A czasami po prostu rozczulająco:
Oczywiście szukamy dla Lidzi domu - odpowiedzialnego, mądrego i doświadczonego w opiece nad persami. O niewychodzeniu to chyba nawet pisać nie muszę? Lidzia raczej indywidualistką jest, więc mocno zakocony domek raczej odpada - za to jest niesamowicie przyjazna dla człowieka! Najlepszy domek by się Lidzi przydał - bo to cudo prawdziwe!!! A jak się komuś nie podoba - to:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości