Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaliszanka pisze:Mogłabym je ogłosić teraz na gumtree, tablicy i jeszcze 5 innych portalach.
Jeśli oczywiście mogę
mpacz78 pisze:Nie wiem, pan Marian znalazł sobie już pokój od 01.09 ale właściciel nie pozwolił na żadne koty...
Obawiam się, że wyboru za dużego w szukaniu lokum dla p. Mariana nie ma bo jego możliwości finansowe są bardzo ograniczone.
Wiesz, ja też nie chcę tak za bardzo się tu wtrącać w życie tego człowieka, chcę tylko pomóc mu znaleźć domy dla jak największej liczby tych kotów.
Te koty, które nie znajdą DS lub DT do soboty na razie zostaną tam na podwórku, ale właściciel posesji oraz sąsiedzi podobno będą dążyć do jak najszybszego ich usunięcia z tamtąd![]()
Jak sie da to spróbuję negocjować z włascicielem posesji aby dał tym kotom trochę czasu na znalezienie domów, ale nie wiem jaki to człowiek i czy da się z nim w ogóle rozmawiać.
anka13 pisze:We wrześniu moglabym przynajmniej pokryc koszty jednej sterylizacji u dr Kasprzyka. On mnie zna. Myślę, że można byłoby ciachnąć a ja we wrześniu zapłacę. Poproszę o informację na pw jeżeli moja oferta na cos się przyda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości