Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Potrzebuję auto jutro po południu Wilanów-Tarchomin. Kto może pomóc?
koteczekanusi pisze:Hej, nie macie może zapotrzebowania adopcyjnego na rude kociaki? Naprawdę rude-rude, takie garfieldowe. Jeden bez białego, jeden ma trochę białego. Ok. 6-7 tyg. Wyglądają na zdrowe, byłam u weta odpchlił i odrobaczył. Za tydzień szczepienie. Proludzkie. Nawet kuwetkujące. Jakiś miłośnik teorii macierzyństwa kotek zostawił pod sklepem w kartoniku.
Dobrze chociaż, że kolor mają ok.
TŻ mi się buntuje i twierdzi, że nas nie weźmie do Warszawy (bo chwilowo jesteśmy w Gdańsku, ale w czwartek wracamy do Warszawy).
jopop pisze:śliczne maluchy. kciuki za przekabacenie męża![]()
ogłoszenie: potrzebuję jutro jeden lek, trzeba odebrać z Boliłapki i podrzucić mi na Gersona lub Klaudyny (ew. jakoś się spotkamy po drodze, choć powinnam spędzić możliwie sporo czasu przy betonie. Odebrać trzeba między 11 a 16, podaję go późno wieczorem, więc odbiór i oddanie mogą być na raty. ewentualnego chętnego do pomocy proszę o kontakt tel, bo jutro większość dnia spędzę offline, przy betoniarce.
jopop pisze:.....ogłoszenie: potrzebuję jutro jeden lek, trzeba odebrać z Boliłapki i podrzucić mi na Gersona lub Klaudyny (ew. jakoś się spotkamy po drodze, choć powinnam spędzić możliwie sporo czasu przy betonie. Odebrać trzeba między 11 a 16, podaję go późno wieczorem, więc odbiór i oddanie mogą być na raty. ewentualnego chętnego do pomocy proszę o kontakt tel, bo jutro większość dnia spędzę offline, przy betoniarce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Derekduego, Google [Bot] i 25 gości