Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 23, 2012 19:03 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

alma_uk pisze:raczej woła w wgłąb domu- alkaida nie sikaj do kapci :wink:

Wiesz lepiej nie, "Alkaida-niesikajdokapci" to tak jakoś po arabsku brzmi. Jeszcze wezmą i ją zastrzelą. Poza tym kapcie ma na nóżkach.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob cze 23, 2012 19:07 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Czeniuś poooojechał do Buku.
Niniejszym Kotkins jedzie na wakcje.
A tymczas wolny... :mrgreen:

Szkoda,że nie moglam go zatrzymać... :cry:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob cze 23, 2012 19:17 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

kotkins pisze:Czeniuś poooojechał do Buku.
Niniejszym Kotkins jedzie na wakcje.
A tymczas wolny... :mrgreen:

Szkoda,że nie moglam go zatrzymać... :cry:

wróć szybko i coś się zorganizuje
do odłowienia i całej mecyi po odlowieniu jest devonopodobny :mrgreen:
ale jak na dwa tygodnie wyjeżdżasz to na pewno jakiś pers też się trafi :twisted:

baw się dobrze :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob cze 23, 2012 19:35 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

koteczekanusi pisze:

Wiesz lepiej nie, "Alkaida-niesikajdokapci" to tak jakoś po arabsku brzmi. Jeszcze wezmą i ją zastrzelą. Poza tym kapcie ma na nóżkach.

alw zastrzela Neigh czy Alkaide? oto jest pytanie :wink:

a dla Czesia kciuki, zeby w nowym domku mu dobrze juz tylko bylo :ok:
nie smutaj kotkins, pisalas ze super dom, wiec trza sie cieszyc ze taki sie trafil :wink:

dalia devonopodobny? to juz ludzie rozmnazaja devony z innymi rasami 8O 8O
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Sob cze 23, 2012 19:40 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

alma_uk pisze:
koteczekanusi pisze:

alw zastrzela Neigh czy Alkaide? oto jest pytanie :wink:

a dla Czesia kciuki, zeby w nowym domku mu dobrze juz tylko bylo :ok:
nie smutaj kotkins, pisalas ze super dom, wiec trza sie cieszyc ze taki sie trafil :wink:

dalia devonopodobny? to juz ludzie rozmnazaja devony z innymi rasami 8O 8O

ponoć wygląda jak devon wiec może po dwóch devonach (rodowodu w pysku nie targa)
Obrazek

dalia

Post » Sob cze 23, 2012 19:44 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

wlasnie dzis bylam na wystawie w Olsztynie i tak mnie naszlo, bo sie naogladalam ufokotow, znaczy devonow, maja na pysiu wszystkie jak jeden fajny wyraz wiecznego wkurwienia 8) uwielbiam ich wyraz pysia.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Sob cze 23, 2012 21:24 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Jadę se sztuczne ognie pooglądać

Mam serdeczna prośbę - nie pomógłby ktoś w ogłoszeniach? Do wydania jest:

a. tri od niepamiętnych czasów zalegająca u Fairey.........wstyd i hańba. Sama upchnęłam a wyadoptować sie nijak nie chce.........
b. AlKaida..........niebawem sterylka - nic już przy niej do roboty nie mam. Niech idzie.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob cze 23, 2012 22:48 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Devonów nie rozumiem i nie lubię.
Łysego to ja mam Małża i starczy.

Persy są piękne ot co!

Dalia ten devon tak sobie lata bez smyczy???
DZIE!?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 24, 2012 1:26 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

kotkins pisze:Devonów nie rozumiem i nie lubię.
Łysego to ja mam Małża i starczy.

Persy są piękne ot co!

Dalia ten devon tak sobie lata bez smyczy???
DZIE!?

toż nie dla Ciebie kot tylko dla ludzi
tyle tylko ze lokum potrzebne będzie
a ten dwvon to sobie sam lata - z opisu wychodzi że devon bo go kociarz nie widział tylko całkiem obca osoba
najpierw odłowi Avian newkę a potem zobaczymy czy devon to devon ( z opisu kot o krótkim karbowanym futerku, prawie łysy i z trójkątną głową)
jak sie okaże że kot to devon to go trzeba będzie upolować bo zimy nie przetrzyma
Obrazek

dalia

Post » Nie cze 24, 2012 7:52 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

moze być cornish......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie cze 24, 2012 9:10 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Jest jakiś persolub we Wrocku?
viewtopic.php?f=1&t=143340&view=unread#unread
:?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie cze 24, 2012 21:54 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

właśnie padłam: Dima przysposobił najpierw łóżeczko, niedawno przewijak i właśnie przed chwilą znalazłam go w foteliku :ryk:

a dziś zaliczyłyśmy pierwszego dzwona, tzn. na szczęście bardziej ja. grilla nam się dziś zachciało, pojechaliśmy na działkę w dzieciatym gronie: Kalina, półroczna Oliwka i bliźniaki-wcześniaki Staszek i Franek, też kwietniowi.
siedziałyśmy sobie na ławce, takiej bez oparcia, i nie wiem czemu nagle poleciałyśmy do tyłu na ścianę domku ja walnęłam tyłem głowy, Kalinę miała w wyciągniętych rękach i chyba trochę uderzyła się w czoło guza mam ja, mała nawet nie ma zaczerwienienia. płacz był straszny ale uspokoiła się w sumie szybko i zasnęła przy piersi, później znów zjadła i wychodzi na to, że wszystko jest dobrze.
strachu się jednak najadłyśmy
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon cze 25, 2012 6:37 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Powiem tak, dzieciom wbrew pozorom nie tak łatwo krzywdę zrobić

Ja się kiedyś wypierniczyłam ( o fotelik ) z koleżanki córeczką na rękach. Dziecku się nic, poza strachem nie stało, ja skręciłam kostkę, bo robiłam co mogłam, żeby ręce utrzymać w górze

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 25, 2012 8:55 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Dawno mnie nie było i nie wiem od czego zacząć :)

miło Was poczytać po tak długiej przerwie. Tri rzeczywiście się zasiedziała strasznie, mam nadzieję, że to sytuacja przejściow i niebawem znajdziemy jej dom. Wiecie nie wiedziałam, że da się tak nieprzywiązać do zwierzęcia. Ja się zakochuję natychmiast a jej nawet nie lubię i to tak bez powodu :P nie mój typ chyba. Więc proszę o pomoc w szukaniu domku bo u mnie zostać nie zostanie jak Cześ :P

A Cześ stał się kotem wychodzącym ;) (na smyczy i w szeleczkach - do ogrodu) baaardzo mu się podobało. Wiem wiem, będę teraz miała serenady pod drzwiami wejściowymi do domu:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3536_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2008_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 7896_o.jpg
Ostatnio edytowano Pon cze 25, 2012 11:26 przez fairey, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Pon cze 25, 2012 9:58 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Neigh podobno dzieci są zbudowane z gumy i szczęścia:) ale się przeraziliśmy trochę

fairey zmniejsz zdjęcia, bo groźny mod zmieni na linki ;)
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

[poprzednia][następna]