Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 18:23 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

ja też trzymam, Bursztynku malutki :ok:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Śro lut 01, 2012 21:06 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

dzięki za kciuki...bardzo się przydadzą Bursztynkowi..
to bardzo poważna operacja, będzie trwała ok. 5 godzin nawet..i różnie może być...
strasznie się boję..
w sumie się dziś nawet z Mamą zastanawiałam czy warto go operować, dzisiaj się bawił, skakał...z drugiej naprawdę wygląda coraz marniej, jest taki mizerny....może lepiej zrobić operację już teraz póki jeszcze jest dość silny...
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro lut 01, 2012 21:07 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Trzymam kciuki za jutro. Mocne!
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw lut 02, 2012 11:34 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

berni pisze:dzięki za kciuki...bardzo się przydadzą Bursztynkowi..
to bardzo poważna operacja, będzie trwała ok. 5 godzin nawet..i różnie może być...
strasznie się boję..
w sumie się dziś nawet z Mamą zastanawiałam czy warto go operować, dzisiaj się bawił, skakał...z drugiej naprawdę wygląda coraz marniej, jest taki mizerny....może lepiej zrobić operację już teraz póki jeszcze jest dość silny...

Berni, każda decyzja ma swoje dobre i złe strony, nie jestes w stanie przewidzieć co będzie po operacji, ale widzisz, że Bursztynek teraz marnieje w oczach :cry:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Czw lut 02, 2012 11:39 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Kciuki mocne!
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Czw lut 02, 2012 19:19 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

I jak Bursztynek? :ok:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Czw lut 02, 2012 21:17 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

małe ufff....
Bursztyn z powrotem w domu. Dobrze zniósł zabieg, już w pełni wybudzonego tata odebrał po 18, teraz Bursztyn usiłuje wleźć wszędzie gdzie nie może i gdzie nie powinnien :roll: w ogóle nie słucha mamy i nie chce grzecznie leżeć w koszyczku :|

Z przekazu Mamy wiem że Bursztynek ma na jelitach i części żołądka jakieś narośla czy coś takiego, które dawały taki niepokojący obraz na usg i rtg.Z tego wetka pobrała wycinki do biopsji. Dodatkowo wycięto tego guza którego miał z boku- też na biopsję. Teraz zostaje nam tylko czekanie na wyniki...
ale dobrze że Bursztynek ma już operację za sobą, i że tak dobrze zniósł zabieg, ładnie się wybudził. Teraz kilka dni całkowity zakaz picia i jedzenia, tylko i wyłącznie karmienie kroplówkami pozajelitkowo.

Dziękuję za kciuki-ogromnie pomogły!!!!

berni

Post » Czw lut 02, 2012 22:23 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

To tak po cichu: ufff :ok:
Ale dalej trzymam kciuki za dobry wynik biopsji.
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Czw lut 02, 2012 22:39 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

W takim razie nadal :ok:
I cieszę się, że już po.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt lut 03, 2012 9:51 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

To teraz kciuki za wyniki...

Arsnova

Post » Pt lut 03, 2012 11:13 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Bursztynek czuje się w miarę. W nocy troszkę pomiaukiwał i nie mogł się zdecydować czy będzie spał pod kołdrą czy na-donosi mi Mama. Teraz są z Mamą w lecznicy na kroplówce.

berni

Post » Pt lut 03, 2012 12:52 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

to dobrze, teraz mocne za wyniki :ok:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Sob lut 04, 2012 22:19 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

dziś rozmawiałam z wetką...
całe jelita Bursztynka są chore...mają bardzo dziwną konsystencje, zupełnie niejelitkową, tylko przypominają sztywne parówki...bardzo duży przerost mięśniówki (jak dobrze zrozumiałam).. w każdym razie nie wygląda to ciekawie...nawet nie będzie szans żeby to usunąć bo trzeba by całe jelita i jeszcze część żołądka...

Na szczęście po operacji nasz wampirek czuje się świetnie, dziś usiłował już wskakiwać na lodówkę...w kubraczku :| :roll:
muszę jutro się dopytać wetki czy można mu dawać siemię lniane- z tego co pamiętam że są super na jelita, łagodzą, goją i mają dużo składników odżywczych..wszystkie malce z pp u mnie pamietam jak poiłam na siłę siemieniem. Eh, na martwię się ogromnie...

na wyniki musimy czekać ok 3 tygodni...

berni

Post » Nie lut 05, 2012 10:40 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Żeby to tylko nie było coś onkologicznego :( Kciuki! :ok:

Arsnova

Post » Nie lut 05, 2012 11:22 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Trzymam nadal :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]