KOTKA JUŻ W DS U MNIE,nie marznie juz,nie włóczy się.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 0:55 KOTKA JUŻ W DS U MNIE,nie marznie juz,nie włóczy się.

zbliża się marzec a ona nie sterylizowana,bolą ją uszy i nie wiadomo gdzie śpi w te okropne mrozy,jest dokarmiana przez panią w sklepie i to tylko tyle,czy może ktoś podjechać i zabrać ją?,trzeba ją zabrać do amwetu na G. Zapolskiej bo pytałem już pani dr.,ale muszę jeszcze raz spytać czy ma miejsce.żal mi jej bardzo.można ją zabrać o 5 rano w niedziele bo sklep wtedy zamknięty jest,ale może w poniedziałek ktoś by podjechał?
Ostatnio edytowano Wto sty 01, 2013 0:42 przez majku33krakow, łącznie edytowano 1 raz

majku33krakow

Od: Czw sie 14, 2008 17:47

Post » Pon sty 30, 2012 19:02 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

ona jest w Krakowie?
pisałaś na wątku fundacji krakowskiej? tutaj pisałaś? viewtopic.php?f=1&t=135745&start=1200
masz jakieś zdjęcie?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon sty 30, 2012 22:05 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

Patmol pisze:ona jest w Krakowie?
pisałaś na wątku fundacji krakowskiej? tutaj pisałaś? viewtopic.php?f=1&t=135745&start=1200
masz jakieś zdjęcie?

nie pisałem tego wątku co podałaś,nie jest mój.

majku33krakow

Post » Pon sty 30, 2012 22:17 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

Majku33krakow! Patmol nie pyta cię, czy tamten wątek jest twój, bo wiadomo że nie jest. Ona cię pyta, czy zgłosiłeś się po pomoc na tamten wątek! To jest wątek fundacji AFN. Są też inne fundacje w Krakowie, poszperaj w internecie.
I podaj tutaj w wątku dokładniejsze dane, bo nic konkretnego nie napisałeś. Podaj dzielnicę, ulicę. To może być bardzo pomocne, jeśli w tamtej okolicy mieszka jakiś wolontariusz!

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Pon sty 30, 2012 23:45 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

wojtek_z pisze:Majku33krakow! Patmol nie pyta cię, czy tamten wątek jest twój, bo wiadomo że nie jest. Ona cię pyta, czy zgłosiłeś się po pomoc na tamten wątek! To jest wątek fundacji AFN. Są też inne fundacje w Krakowie, poszperaj w internecie.
I podaj tutaj w wątku dokładniejsze dane, bo nic konkretnego nie napisałeś. Podaj dzielnicę, ulicę. To może być bardzo pomocne, jeśli w tamtej okolicy mieszka jakiś wolontariusz!

To jest koło Rząski koło szczyglic,kotka rano przychodzi tam jeść pod sklep,pani ją karmi w sklepie,ale ona jest nie sterylizowana zbliża się chyba okres rujek,po za tym zimno jest nie wiadomo gdzie ona śpi,a kotkę trzeba do amwetu odwieść pani dr mówiła że jej pomoże,problem jest że ja tam mieszkam,a mentalność ludzi jest straszna,kobieta karmi kotkę i nie wie gdzie ona śpi,mówi że sobie znajdzie,trzeba podjechać ,samemu zabrać kotkę i zawieść do amwetu na G Zapolskiej ,tylko ja jeszcze spytać muszę czy miejsce nie zajęte bo p. dr.pomaga kotą.

majku33krakow

Post » Pon sty 30, 2012 23:53 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

majku, podaj jakieś namiary tego sklepu, może uda się o innej porze niż niedziela o 5 rano tam podjechać. Albo jeżeli możesz ją złapać i przetrzymać do poniedziałku byłoby najlepiej

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lut 01, 2012 3:31 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

Tweety pisze:majku, podaj jakieś namiary tego sklepu, może uda się o innej porze niż niedziela o 5 rano tam podjechać. Albo jeżeli możesz ją złapać i przetrzymać do poniedziałku byłoby najlepiej

nie mam możliwośći jej przetrzymać,poza-tym koty mam nie szczepione jeszcze

majku33krakow

Post » Śro lut 01, 2012 8:03 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

Majku juz parę razy proszono Cię o namiary sklepu-podaj adres dziewczynom!!!!
Jak mają Ci pomóc,skoro nie wiedzą gdzie jest kotka???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lut 01, 2012 23:23 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

kropkaXL pisze:Majku juz parę razy proszono Cię o namiary sklepu-podaj adres dziewczynom!!!!
Jak mają Ci pomóc,skoro nie wiedzą gdzie jest kotka???

oki na pw podam

majku33krakow

Post » Pt lut 10, 2012 11:29 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

w jakich kolorach jest ta kotka?

Tweety

Post » Pt lut 10, 2012 22:45 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

Tweety pisze:w jakich kolorach jest ta kotka?
,biała z burym (chyba z burym,ale na pewno więcej koloru ma białego).

majku33krakow

Post » Pt lut 10, 2012 23:30 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

majku33krakow pisze:

no to mieszka w sklepie, tam ma kuwetkę, miseczki i posłanie przy piecu, jest wysterylizowana. Misja zakończona zostanie jak ją zaszczepimy, o to poprosiła pani ze sklepu

Tweety

Post » Pt lut 10, 2012 23:39 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

Tweety pisze:
majku33krakow pisze:

no to mieszka w sklepie, tam ma kuwetkę, miseczki i posłanie przy piecu, jest wysterylizowana. Misja zakończona zostanie jak ją zaszczepimy, o to poprosiła pani ze sklepu

a kto ją wysterylizował?

majku33krakow

Post » Pt lut 10, 2012 23:40 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

majku33krakow pisze:
Tweety pisze:
majku33krakow pisze:

a kto ją wysterylizował?

ta pani załatwiała sterylkę

Tweety

Post » Pt lut 10, 2012 23:43 Re: pomóżcie mi zabrać kotkę z pod sklepu u mnie nie daleko mni

Tweety pisze:
majku33krakow pisze:
Tweety pisze:
majku33krakow pisze:

a kto ją wysterylizował?

ta pani załatwiała sterylkę
,to nie jest tej kobiety sklep,nigdy nie mieszkała w sklepie ta kotka.niech wam pokaże wpis od lekarza wet. że jest po sterylce

majku33krakow

[następna]