Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:Pulpet pojechał dziś do domu i uciekł........................
Dziewczyny, pomocy !
Ul. Gwarna 25 w Szczecinie zaginął czarny, nieduży ale dość gruby kot.
Zaginął dziś około 16:00.
Proszę, pomóżcieKarmiciel tak się wahał, czy go oddać. Obiecałam, że wszystko będzie dobrze, żeby się nie martwił, a kota przekładali w otwartych drzwiach auta....
Podaję swój tel: 510 538 560. Gdyby któraś z Was pojechała tam jeszcze dziś, byłabym ogromnie wdzięczna. Wszędzie zapowiadają mrozy, a kot jest prosto z łóżka
Jestem załamana........
kaska0980 pisze:Witam, wygląda na to,że ktoś postanowił pozbyć się kotów na działkach, ostatnio sąsiadka powiedziała mi, że jeden facet chce je wytruć. W takim razie nie walczymy już tylko z psami ale tez z kretynami...., którzy nie zdają sobie sprawy że zjedzą ich szczury.
Iza napisałaś, że nie masz z kim współpracować, rozumiem że masz na myśli nas! My niestety jesteśmy w innej sytuacji niż Ty. Nie mieszkasz tutaj. Mam nadzieje, że zdajesz sobie sprawę, że ci ludzie są nieobliczalni, to nie jest cywilizowany świat. Mamy tutaj wszystko co posiadamy i nie chcemy tego stracić.Ty mieszkasz daleko od tej patologi my tuż obok...różnica zasadnicza. Chcesz walczyć, to walcz, ale nie możesz się czuć bezpiecznie.Wiesz, że jeśli coś się stanie któremuś psu to oni się zemszczą, tylko nie wiem, czy na mnie, czy na Tobie. Wczoraj ktoś włamał się do naszych sąsiadów (to mój stary dom i wydaje mi się, że to nie było przypadkowe włamanie oni myślą chyba, ze ja tam ciągle mieszkam) Nic nie zginęło tylko zdewastowali drzwi. No i zginął następny kot.
Afatima pisze:Iza, trzymaj się, ja też chora jestem, a do lekarza dopiero na jutro się dostałam.
A na Bogusia zagłosowałam już, to bardzo dzielny chłopczyk i do tego przystojny
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 70 gości