SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 8:35 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Śnieg, którego boi się Luna. Cudownie. Małgosia kibluję w domu z Młodym do końca tygodnia, wpadaj na kawkę..

Myslałam nawet dzisiaj wpaść na chwilkę, bo wreszcie muszę w to miasto ruszyć, ale nie chce mi sie porządnie ubierać :oops: ...

Do mnie nie musisz się porządnie ubierać, byleby Ci pupcia nie zmarzła.
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 8:36 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

liszyca pisze:Śnieg macie? Oooo :ok: Ciekawe, w którą stronę nadchodzi, bo ja nie chcę. Na razie tylko biało od szadzi.

O toto, ja też nie chcę :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 06, 2011 8:37 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Dzień dobry wyspanej cioteczce :mrgreen: !
A ja sobie wstałam o 5.00 ( czyt.musiałam, bo Punio sobie życzył ), poziewałam, kawę zrobiłam, patrzę, a tu co?
Śnieg :D !

Jakiej wyspanej? 8O też wstałam o piątej :roll:
Jubilat chyba dalej chciał świętować, bo śpiewał aż miło :roll:
On jest chodzącym przewodem pokarmowym :mrgreen:

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 8:38 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Śnieg, którego boi się Luna. Cudownie. Małgosia kibluję w domu z Młodym do końca tygodnia, wpadaj na kawkę..

Myslałam nawet dzisiaj wpaść na chwilkę, bo wreszcie muszę w to miasto ruszyć, ale nie chce mi sie porządnie ubierać :oops: ...

Do mnie nie musisz się porządnie ubierać, byleby Ci pupcia nie zmarzła.

Coś ty, mam wielkie porządne majciochy w stylu Bridget Jones :ryk: :ryk: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto gru 06, 2011 8:40 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Erin pisze:
vip0 pisze:Dzień dobry wyspanej cioteczce :mrgreen: !
A ja sobie wstałam o 5.00 ( czyt.musiałam, bo Punio sobie życzył ), poziewałam, kawę zrobiłam, patrzę, a tu co?
Śnieg :D !

Jakiej wyspanej? 8O też wstałam o piątej :roll:
Jubilat chyba dalej chciał świętować, bo śpiewał aż miło :roll:
On jest chodzącym przewodem pokarmowym :mrgreen:

Jak Punio, też żyje, żeby jeść :ryk: .
I śpiewa również pięknie, zwłaszcza o jakiejś dzikiej godzinie rano :? .
Nawet mu nieraz wyrazy wychodzą 8O .
A ja cię wczoraj uprzedzałam, że kac będzie, no przynajmniej u kociastych :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto gru 06, 2011 8:41 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Coś ty, mam wielkie porządne majciochy w stylu Bridget Jones :ryk: :ryk: !

Własnej roboty? :wink:

Obrazek

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 8:43 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Jak Punio, też żyje, żeby jeść :ryk: .
I śpiewa również pięknie, zwłaszcza o jakiejś dzikiej godzinie rano :? .
Nawet mu nieraz wyrazy wychodzą 8O .
A ja cię wczoraj uprzedzałam, że kac będzie, no przynajmniej u kociastych :mrgreen: .

U Pumka to raczej zgaga albo niestrawność ... ewentualnie rozstrój z przejedzenia.
Ja to się czasem śmieję, że on będzie już siedział na tym, co zjadł, a dalej będzie się darł o michę :wink:

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 8:47 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Erin pisze:
vip0 pisze:Coś ty, mam wielkie porządne majciochy w stylu Bridget Jones :ryk: :ryk: !

Własnej roboty? :wink:

Obrazek

Niestety nie, maszyna to dla mnie już czarna magia...majty są mało seksowne, ale cieplutkie :D .

vip

Post » Wto gru 06, 2011 8:50 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Niestety nie, maszyna to dla mnie już czarna magia...majty są mało seksowne, ale cieplutkie :D .

I to najważniejsze. Grunt, żeby w doopkę było ciepło :ok: :wink:

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 8:51 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Erin pisze:
vip0 pisze:Niestety nie, maszyna to dla mnie już czarna magia...majty są mało seksowne, ale cieplutkie :D .

I to najważniejsze. Grunt, żeby w doopkę było ciepło :ok: :wink:

Gorzej, jak mi się jaka rozbierana randka trafi...facet będzie zwiewał, aż sie bedzie kurzyło! :ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Wto gru 06, 2011 8:54 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Gorzej, jak mi się jaka rozbierana randka trafi...facet będzie zwiewał, aż sie bedzie kurzyło! :ryk: :ryk: :ryk:

To jak zaiskrzy, musi dojść do spięcia :wink:
Po ciemku nie zobaczy :mrgreen:

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 12:03 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Wy macie jakiś postotok, ja jak kamari, nie nadążąm i wszystko mi się myli... 8O

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto gru 06, 2011 12:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ja zwarta i gotowa z aparatem oczekuję Małgosi, coby sfocić gacie :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 12:27 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Megana pisze:Wy macie jakiś postotok, ja jak kamari, nie nadążąm i wszystko mi się myli... 8O

A co Ci się pomyliło? :mrgreen:

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 18:03 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Megana pisze:Wy macie jakiś postotok, ja jak kamari, nie nadążąm i wszystko mi się myli... 8O

O wypraszam sobie, u mnie takiego ruchu nie ma :ok:

Małgoś, ja jeszcze czepnę się ciepła u ciebie :roll:
Poprzeliczałam węgiel na prądy i ilość ciepła i zakupiłam dzisiaj piecyk pt. grzejnik halogenowy aqua - air home HH-01
Ciepło robi w 5 minut, jest bezpieczny dla ludzi i dla kotów (!) Kosztuje niecałe 70 zł.

Może jednak pomyśleć dla was o czymś takim?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]