SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 22:51 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ja Cię jeszcze poproszę, Aniu, o potwierdzenie, że ja i Agata to dwie różne osoby :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon gru 05, 2011 22:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Ja Cię jeszcze poproszę, Aniu, o potwierdzenie, że ja i Agata to dwie różne osoby :D .

Małgosia, ale przecież ja, Ty, Ania to te sama osoba :ryk:
najszczesliwsza

Post » Pon gru 05, 2011 23:00 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Ja Cię jeszcze poproszę, Aniu, o potwierdzenie, że ja i Agata to dwie różne osoby :D .

Jeżuuuu, nie przypominam sobie żebym cierpiała na jakieś roztrojenie osobowości. Ale teraz zaczynam się zastanawiać, czy czasami moje koty i Wasze koty też nie należą do tej trójcy.
O kurczątko ale "se" nagrabiłam na sam początek :twisted: .
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Pon gru 05, 2011 23:01 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ilgatto pisze:

Jeżuuuu, nie przypominam sobie żebym cierpiała na jakieś roztrojenie osobowości. Ale teraz zaczynam się zastanawiać, czy czasami moje koty i Wasze koty też nie należą do tej trójcy.
O kurczątko ale "se" nagrabiłam na sam początek :twisted: .

:ryk:
najszczesliwsza

Post » Pon gru 05, 2011 23:06 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Małgosiaaa czemu na moim wątku musi być tak nie fajnie?
U Ciebie jest zawsze fajnie!
najszczesliwsza

Post » Pon gru 05, 2011 23:08 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Na stronie 48, 47 albo i ciut wcześniej jest zbiorowe zdjęcie kotów. Najpierw pomyślałam, ze to moje i niechcący wrzuciłam. Potem patrzę, że wątek Gosi, więc odetchnęłam, że to jej. Ale jeszcze pół ciuta bardziej potem widzę, że to nie Gosi post :roll:

To chyba dołączę do Ilgatto i podrzucę na rozczwojenie jaźni :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon gru 05, 2011 23:10 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:Małgosiaaa czemu na moim wątku musi być tak nie fajnie?

Różnie bywa...czasem smutno...
Ale może dlatego, że ja ogólnie spokojny bardzo człowiek jestem.
Ogólnie to jakoś mi sie udaje kolejny wątek bez awantur, bardzo sie z tego cieszę, no bo gdzieś trzeba odpocząć, nie? :mrgreen:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon gru 05, 2011 23:12 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Ogólnie to jakoś mi sie udaje kolejny wątek bez awantur, bardzo sie z tego cieszę, no bo gdzieś trzeba odpocząć, nie? :mrgreen:

I tak trzymaj :ok:
A ja się pożegnam ... imprezka długa była :wink:

Stosunkowo udanej nocki! 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 05, 2011 23:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:Na stronie 48, 47 albo i ciut wcześniej jest zbiorowe zdjęcie kotów. Najpierw pomyślałam, ze to moje i niechcący wrzuciłam. Potem patrzę, że wątek Gosi, więc odetchnęłam, że to jej. Ale jeszcze pół ciuta bardziej potem widzę, że to nie Gosi post :roll:

O nie, tylu kotom to ja rady nie dam :evil: !
Cztery swoje, cztery Agaty, pięć Ani i siedemnaście Marysi...aaaaaaaa!!!
I dwa psy, jedna sunia spokojna i jedna psycholka!
W życiu!
Ja jestem vip0, Małgorzata, lat 43.....naprawdę! :ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Pon gru 05, 2011 23:14 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Erin pisze:
vip0 pisze:Ogólnie to jakoś mi sie udaje kolejny wątek bez awantur, bardzo sie z tego cieszę, no bo gdzieś trzeba odpocząć, nie? :mrgreen:

I tak trzymaj :ok:
A ja się pożegnam ... imprezka długa była :wink:

Stosunkowo udanej nocki! 8)

Śpij dobrze, Erinko, a nie zapomnij MPusie wymiziać :D !
Jutro kac będzie :ryk: .

vip

Post » Pon gru 05, 2011 23:15 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:

Ogólnie to jakoś mi sie udaje kolejny wątek bez awantur, bardzo sie z tego cieszę, no bo gdzieś trzeba odpocząć, nie? :mrgreen:

Oj tak Gosieńko, gdzieś trzeba odpocząć... dla mnie Twój wątek jest taką niezbędną w tej chwili odskocznią. Dziękuję :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon gru 05, 2011 23:17 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:Na stronie 48, 47 albo i ciut wcześniej jest zbiorowe zdjęcie kotów. Najpierw pomyślałam, ze to moje i niechcący wrzuciłam. Potem patrzę, że wątek Gosi, więc odetchnęłam, że to jej. Ale jeszcze pół ciuta bardziej potem widzę, że to nie Gosi post :roll:

O żeby było ciekawiej, to przypominam,że niektóre mają jeszcze psy. Dochodzi więc nowa wartość tej OSOBOWOŚCI.
I tak a propopo:http://video.interia.pl/obejrzyj,film,129142,sortuj,sm,st,131405,pozycja,6,%C5%BBadnej_k%C4%85pieli!
Obrazek

ilgatto

Post » Pon gru 05, 2011 23:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Śpij dobrze, Erinko, a nie zapomnij MPusie wymiziać :D !
Jutro kac będzie :ryk: .

I nawzajem :)
A kaca nie będzie, bo imprezka wirtualna.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 05, 2011 23:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bianka 4 pisze:
vip0 pisze:

Oj tak Gosieńko, gdzieś trzeba odpocząć... dla mnie Twój wątek jest taką niezbędną w tej chwili odskocznią. Dziękuję :1luvu:

Dziękuję i ja Tobie, Bianeczko...tak, jak pisałam w pierwszym poście, dzięki temu, że mam tu kupę świetnych osób, jakos udaje mi się ciągnąć dzień za dniem w jakiej takiej równowadze psychicznej... :1luvu: .

vip

Post » Pon gru 05, 2011 23:20 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:

O nie, tylu kotom to ja rady nie dam :evil: !
Cztery swoje, cztery Agaty, pięć Ani i siedemnaście Marysi...aaaaaaaa!!!
I dwa psy, jedna sunia spokojna i jedna psycholka!
W życiu!
Ja jestem vip0, Małgorzata, lat 43.....naprawdę! :ryk: :ryk: :ryk:

Małgosiu powinnaś jeszcze dodać 17/18 moich działkowych.
Obrazek

ilgatto

[poprzednia][następna]