AniHili pisze:Wie któraś może jak usunąć silikon z ubrania? Nie, nie powiększałam cyckówChłop w pracy coś montował i wysmarował spodnie silikonem.
Wrzuć na noc do zamrażalnika - rano wyjmij i wykrusz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Wie któraś może jak usunąć silikon z ubrania? Nie, nie powiększałam cyckówChłop w pracy coś montował i wysmarował spodnie silikonem.
Asia_Siunia pisze:AniHili pisze:Wie któraś może jak usunąć silikon z ubrania? Nie, nie powiększałam cyckówChłop w pracy coś montował i wysmarował spodnie silikonem.
Wrzuć na noc do zamrażalnika - rano wyjmij i wykrusz![]()
Asia_Siunia pisze:
Waham się teraz czy jej im nie gwizdnąć...to jest najgorszy dom na jaki chyba mogła trafić...Porobiłam jej kilka zdjęć jutro wrzucę na swoje forum...Kotka niestety choć piękna, rozmruczana, barankuijąca ma wadę - lubi pacnąć łapa i ugryźć...to nie "potulna misia" choc na taką wygląda...[/color]
villemo5 pisze:A ja mam pierdolnik w pracy. TOTALNY!!!
Mamaja czemu mi nie raportujesz, że masz problemy z iPlusem???
Przecież Ci pomogę, na ile będę mogła, no!!!
Proszę do mnie pisać!
kinia098 pisze:Czy znajdę kogoś do wizyty przed adopcyjnej na ul. Świętej Trójcy w Poznaniu ?Kotek ma wyjeżdżać już jutro po południu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Marmotka i 103 gości