Sonia początek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 18:55 Sonia początek

Pierwszy raz zakładam wątek mam nadzieję, że z sukcesem. Zaczęło się 10 października wtedy pod pracą znalazłam piękną miziastą kotkę, oczywiście na początku nie wiedziałam, że jest to kotka, bo przecież z kotami nigdy nie miałam do czynienia. Dopiero sąsiadka mająca koty uświadomiła mi że tri zawsze jest dziewczynką. Zabrałam ją do domu, miała zostać na chwile, a została na stałe. Z jednego kotka zrobiły się cztery. I tak zostałam DS/DT dla kotów. Od tej pory widzę ile cudownych istot potrzebuje pomocy.
joanna3113

Post » Pon lis 28, 2011 19:20 Re: Sonia początek

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

joanna3113

Post » Wto lis 29, 2011 16:57 Re: Sonia początek

Na zdjęciach to właśnie Sonia. Pierwszy kot i od razu świerzb, tasiemiec, nicienie. Od tamtej pory mam wrażenie jakby minęły lata świetlne, z osoby która nie miała pojęcia o kotach mam sporą wiedzę, na szczęście teoretyczną, i niech tak zostanie.
joanna3113

Post » Wto lis 29, 2011 17:02 Re: Sonia początek

Kotka jest śliczna :1luvu:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Wto lis 29, 2011 17:09 Re: Sonia początek

iwaka pisze:Kotka jest śliczna :1luvu:

A jak arystokratka szkoda że nie znam jej korzeni :lol:
joanna3113

Post » Wto lis 29, 2011 17:14 Re: Sonia początek

Jesteśmy, jesteśmy i czekamy na resztę :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto lis 29, 2011 17:24 Re: Sonia początek

Widać z pysia że to wyższe sfyry ;). Fajnie że za sprawą Sonii inne kociaki też znalazły u Ciebie schronienie a Ty zostałaś kociarą :mrgreen: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto lis 29, 2011 17:26 Re: Sonia początek

Następnym kotem który do mnie trafił był Horacy było to 08.11 kotek znaleziony na ulicy. Po czasie jaki był u mnie wiem, że nie można go było nie zauważyć. Jak czegoś chciał to miauczał tak głośno i tak łaził za człowiekiem aż to dostał. Kot z ADHD wszędzie go było pełno, pozbawił mnie nawet ładowarki. Horacy w DS na Białołęce od 26.11 w towarzystwie Karmela pięknego rudego kocura.
joanna3113

Post » Wto lis 29, 2011 17:27 Re: Sonia początek

skwareek pisze:Widać z pysia że to wyższe sfyry ;). Fajnie że za sprawą Sonii inne kociaki też znalazły u Ciebie schronienie a Ty zostałaś kociarą :mrgreen: .

Też się cieszę, tylko czasami brakuje mi rąk bo wszystkie sie pchają :lol:
joanna3113

Post » Wto lis 29, 2011 17:39 Re: Sonia początek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

joanna3113

Post » Wto lis 29, 2011 17:40 Re: Sonia początek

To właśnie Horacy według wetki urodzony na początku września
joanna3113

Post » Wto lis 29, 2011 17:48 Re: Sonia początek

Sonia jest przepiękna!!!!! Taka dystyngowana i elegancka.
Fajnie Asiu, że zakochałaś się w kotach :1luvu:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Wto lis 29, 2011 17:52 Re: Sonia początek

kasztanowa7 pisze:Sonia jest przepiękna!!!!! Taka dystyngowana i elegancka.
Fajnie Asiu, że zakochałaś się w kotach :1luvu:

Chyba nie tylko ja :lol:
joanna3113

Post » Wto lis 29, 2011 18:09 Re: Sonia początek

Witam na miau :) Ja tez jestem tutaj dopiero od niedawna :) Urodziwa tricolorka i whiskasek rowniez wspanialy :D Zapraszam do obejrzenia moich kocich "dzieci" w linku zamieszczonym jako "podpis". To cudownie, ze pokochalas koty Asiu (moja imienniczko), mam nadzieje, ze ta milosc bedzie ciagle sie rozwijac :) Pozdrawiam!

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Wto lis 29, 2011 18:24 Re: Sonia początek

LaRosaNegra87 pisze:Witam na miau :) Ja tez jestem tutaj dopiero od niedawna :) Urodziwa tricolorka i whiskasek rowniez wspanialy :D Zapraszam do obejrzenia moich kocich "dzieci" w linku zamieszczonym jako "podpis". To cudownie, ze pokochalas koty Asiu (moja imienniczko), mam nadzieje, ze ta milosc bedzie ciagle sie rozwijac :) Pozdrawiam!

Na razie opowiedziałam o dwóch ale mam jeszcze dwa (w tym jedna dziką która zamieniła się w miziaka) tylko nie bardzo mam zdjęcia. Czy twoje śliczne kotki to rodzeństwo. Tri na pewno dziewczynka :D juz wiem, a druga kicia?
joanna3113

[następna]