-a więc oddaję mu głos...Smarti to ja...

jestem, jak wiedzą Ci, którzy mnie poznali, piękny mądry i szlachetny
i chcę przebywać tylko w miłym towarzystwie bo przebywanie w nieciekawym

.......
linki do poprzednich części wątku DT Smarti są tu:
Moderator: Estraven
-a więc oddaję mu głos...

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
,
- mądry człowiek o wielkim sercu i równie wielkiej miłości do zwierząt
-finansujący całość mojego "uroczego hobby", oraz oswajający dzikuny i miziający miziaki,
nie szczędzący czasu,serca i siły na wszechstronną i codzienną leczniczą opiekę nad kotami,
domku.
generalnie taki ktory w moim dt traci już tylko swój cenny czas i zajmuje miejscówkę innej potrzebującej biedzie
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Maciuś,
Skórek i
Skórka ,
Śnieżka,
Pasztet,
Diego,
Figa,
,
Ulubienica(Uula),
Margarita(Margo).
Szalony Kot pisze:To akurat na początek już 7części będzie...
- Kod: Zaznacz cały
[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131825/][IMG]http://img577.imageshack.us/img577/3074/banerburania2.png[/IMG][/URL]
[url=http://www.facebook.com/pages/Dom-Tymczasowy-u-Smarti/213693878650800]DT Smarti na facebook'u![/url]
Blusia - ds w Warszawie - Wola
czarna koteńka z białą kropką (z szarańczy) - ds w Warszawie - Bemowo
Kałboj vel Maciuś - ds w Warszawie - Praga
Buba - ds w Warszawie
Misia - ds w Warszawie - Praga
Filemon - ds w Warszawie - Praga Południe
Zozolek (z coffiowych) - ds Warszawa - Anin
Syjameczka - ds Warszawa - Bemowo
Niesmiałka vel Czarnula (z szarańczy) - ds Kanie pod Pruszkowem
Pysia (z carlowych) - ds Warszawa - Anin
Bonifacy - ds Warszawa - Żoliborz
BeBe - ds Wola Mrokowska
Carla
Coffi
Isia - ds Marki
Mućka - ds Piaseczno
Pinia - ds Warszawa - Muranów
Promyk - ds Wołomin
Simba i Zuza - ds Warszawa - Służew
Rysia - ds Warszawa - Stegny
Sznycelek - ds Poznańsmarti pisze:Marzenia11 pisze:No to jeszcze raz:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A więc dogrywka:
pytanie końkursowe brzmi:
kim nie jest kicia na lewym zdjęciu mimo że bardzo tego kooś przypomina![]()
![]()
![]()
![]()
na zdjęciu z prawej jest BeBe![]()
w dogrywce biorą udział Edytka i Szalony
Tylko żadnych makijaży i picowania
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:wszystko wg zaleceń sie zrobi![]()
![]()

,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], werusia, Wojtek i 82 gości