PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 6:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj od 10.... mam angiografię i zastrzyki do siatkówki. I mega stracha..... Ale to mała cena za możliwość zobaczenia dzisiaj jak moja 4 kilogramowa córeczka, piękna Karina, samodzielnie przewróciła się z plecków na boczek i próbuje się teraz przewrócić na brzuszek 8O 8O Widok tak pikny, że mamusia się robeczała jak fontanna :oops: :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto paź 18, 2011 6:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Joarkadio nie wstydaj się :1luvu: To cudne przecież :D
Łzy dumy i radości :1luvu:
Ucałuj malutką :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto paź 18, 2011 7:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Pomponmamo - super Ci się udało :!:
Joarkadio - kciuki trzymam :ok: Ucałuj ode mnie dzielną Karinkę :!:

Próbuję odgruzować chałupę, dzisiaj wizytacja ciotki z Hameryki u mnie. Koty pouczone o konieczności omijania stołu (zakaz mają stały, ale codziennie, przynajmniej raz, sprawdzają czy aby coś się na blacie nie zmieniło). Poza tym nic im nie grozi, bo jak się okazało ciocia kociolubna jest i na stanie ma Sama łowcę wszystkiego co się rusza oraz Georginię, kotkę kulistą i nakanapową.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto paź 18, 2011 8:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Joarkadio, kciuki są oczywiście!

Bolkowo mówiłam ci co robić w takich sytuacjach. Jak kot wskoczy przy gościach na stół trzeba kota zdjąć i zdziwionym głosem powiedzieć: "Coś podobnego, nigdy tego nie robił, musiał ciocię bardzo polubić"
Powinno zadziałać :wink:

Pomponie, cieszę się, że sprzedajesz kaszalota! Znaczy będzie nowa kuchnia. HURRAAA!!!!!!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto paź 18, 2011 8:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Wielce mi się spodobał pomysł PomponOli o tym paśmie sukcesów!! :mrgreen:
To kto następny? Tylko prosze sie nie pchać 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 18, 2011 10:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Wieczorem niestety nie miałam internetu :(
Kociaki u mnie :D obejrzane, wymiziane, stwierdzona płeć i ogólnie oględziny :D
Kotki zdrowe, przynajmniej na mój pierwszy rzut oka, dopiero dzisiaj lub jutro pojedziemy do weterynarza. Oczka czyste, uszka czyste, noski czyste. Mamy dwa kocurki i jedną kociczkę. Na razie tylko jeden kocurek ma imię: Gepard - Gepi w skrócie :D drugiemu kocurkowi wyciągnęliśmy wielkiego kleszcza z ucha :( mam nadzieję, że nie ma ich więcej i tylko ja nie zauważyłam...
Koteczka jest drobna i przecudna :) No i na 90% koteczka znalazła właśnie DS... mieliśmy ją wypuścić zaraz po sterylce, ale ona taka oswojona jest, jak wkładam rękę do klatki to sama podchodzi do misiania, ugniata jak się drapie ją za uszkiem... jak ją teraz wypuścić?? Z TŻ zakochaliśmy się w niej ;)

Kocurek pierwszy: Gepard-Gepi centkowany burasek, najłatwiej przychodzi do ręki, cudnie mruczy :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Koteczka - jeszcze bezimienna, biały brzuszek i białe skarpeteczki, charakterna mała :) ucieka strasznie i prycha, ale jak podrapie się za uszkiem głośniejsze mruczenie od traktora :D
ObrazekObrazekObrazek

Kocurek drugi - również jeszcze bezimienny, ciepła klucha i przytulas mimo, że boi się ręki troszkę.. niestety jeszcze mruczenia nie usłyszałam, ale tuli się niesamowicie :D
ObrazekObrazekObrazek

Mamusia maluchów - bezimienna ale cudna i urocza :D grzeczna, je tylko gdy się ją mizia, spokojna mocno :)
ObrazekObrazek

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Wto paź 18, 2011 10:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Pomponmamo - superowo, odlotowo. Niech bryka służy nowemu właścicielowi a Tobie nowa kuchnia :mrgreen: :ok:

Joarkadio - brawo dla Karinki. Zadolna Silna Mała Czarownica

Selya - brak mi słów. Boska kocia rodzinka i gratuluję DS :piwa:

A więc Pasmo Czarownicowych Sukcesów uważam za otwarte :dance:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto paź 18, 2011 11:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

solangelica pisze:Etiopia sie znalazla, poki co nie bedzie na forum. Komorke tez ma wylaczona na jakis czas.
Wiem niewiele wiecej niz wczoraj, ale najwazniejsza informacja jest taka,ze jest pod dobra opieka i jest bezpieczna.

Bardzo Was prosze o mocne kciuki dla niej i powsciagliwosc w tym temacie na forum, to bardzo trudna sytuacja dla samej Beaty oraz dla jej bliskich.

Jak bede wiedziala cos wiecej to napisze, a tymczasem mozecie odetchnac...

a co z Ginger? Proszę o odpowiedź lub pilny kontakt na pw.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto paź 18, 2011 11:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

solangelica pisze:Niestety, to prawda co pisze pomponmama :( Etiopia ostatni raz zalogowala sie na forum w piatek.
W piatek tez ostatni raz byla widziana.. jej rodzina zglosila juz na policje zaginiecie.

W szpitalu jej nie ma, wypisala sie na wlasne zadanie. Byla w piatek w domu, zostawila wiadomosc dla rodziny odnosnie karmienia kotow, weszla na forum prawdopodobnie tez kontaktowala sie z siostra i od tej pory nikt jej nie widzial.
Telefon jest wylaczony, oba numery nie odpowiadaja :(

Psica jest pod opieka lekarza, jest bezpieczna. Koty rowniez sa zaopiekowane przez rodzine. Najwazniejsza jest teraz Etopia... oby sie znalazla.... :(

Pisalam do niej smsy i dzwonilam ale telefon miala wylaczony. Jak z nia rozmawialam ostatnio kilka dni temu byla w kiepskiej formie psychicznej i fizycznej...

Dziewczyny, poczarujcie, prosze. Bardzo boje sie o Beate. Zreszta nie tylko ja... AFN jej tez szuka, rodzina.... Caly czas mam nadzieje ze sie znajdzie, ze to tylko chwilowe zalamanie, jakas proba poukladania siebie z dala od problemow.... Caly czas wierze w jej madrosc i pragnienie dobrego ulozenia zycia mimo trudnosci. Ona ostatnio mnie pocieszala, ona mnie ochrzaniala ze mam isc do przodu, ze mam sie nie poddawac... :(

Beatko, jesli dotrzesz na forum i przeczytasz watek czarownic... Prosze odezwij sie do mnie. I prosze Cie uwazaj na siebie, bo jest juz chlodniej, szybciej robi sie ciemno... MARTWIMY SIE WSZYSCY.... wroc, cokolwiek by sie nie dzialo, wroc.....

...najgorsze jest to ze nie moge pojechac do Krakowa i szukac Beaty. Nie moge NIC zrobic, nie moge sie z nia skontaktowac w zaden sposob :( Jestem bezsilna i czuje sie z tym fatalnie. Jakby mozna bylo jakies dzialania podjac, cos konkretnego... zrobilabym to bez wahania.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto paź 18, 2011 11:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Ze względu na allegro i dziesiątki darczyńców muszę dokładnie wiedzieć, co z Ginger... W obecnej chwili jestem niewiarygodna, a ludzie pytają, chcą wiedzieć. Wpłacali na prawdę duże sumy, więc należy im się odpowiedź.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto paź 18, 2011 12:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Może skontaktuj się z Solangelicą?
Ona powinna mieć wiarygodne informacje :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto paź 18, 2011 12:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Mruczeńko odpisałam na Twoją pw.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 18, 2011 12:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Jak zwykle na parę dni Was zostawić i się dzieje 8O
Ciepłe uściski dla Was wszystkich :1luvu:

Baby, ja w weekend widziałam na termometrze -11 !!! 8O
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto paź 18, 2011 13:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Selyo, te maluchy są przepiękne! I mamusia kocia tak ładnie i mądrze patrzy. Fajna kocia rodzinka, no i Duża też niczegowata :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto paź 18, 2011 13:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Mruczeńka1981 pisze:Ze względu na allegro i dziesiątki darczyńców muszę dokładnie wiedzieć, co z Ginger... W obecnej chwili jestem niewiarygodna, a ludzie pytają, chcą wiedzieć. Wpłacali na prawdę duże sumy, więc należy im się odpowiedź.

Z Ginger wszystko dobrze, jest pod opieką pani doktor.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]