Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Czyli jest już oficjalna decyzja?
krynia08 pisze:iza71koty pisze:Czyli jest już oficjalna decyzja?
tak , dyrka lulu już robi ale ja przekazuje wieści
iza71koty pisze:krynia08 pisze:iza71koty pisze:Czyli jest już oficjalna decyzja?
tak , dyrka lulu już robi ale ja przekazuje wieści
Dziękujemy Kochana.![]()
![]()
Bardzo się cieszę.
![]()
skarbonka pisze:Afatima pisze:Noooplus ewentualnie dla każdego trzecie awaryjne..
Afatima pisze:skarbonka pisze:Afatima pisze:Noooplus ewentualnie dla każdego trzecie awaryjne..
myślę, że pręguskowi foteczki 5,9 i 6 awaryjnie
a marmurkowi 7,3 i 1 awaryjnie
Dziewczyny proszę o wypowiedzi. Mi podobają się najbardziej zdjęcia 5, 6 i 7 dla marmurka (skarbonko, chyba każda z nas mów na innego kotka "marmurek"...) Marmurek to dla mnie kotek bez cętek, tylko z silnie zaznaczonymi pasami ciemno-jasnego futerka...
A cętkuś: 1, 2 i awaryjnie 4.
Trzeba o imionach pomyśleć, pasuje mi Staś i Ignaś. Ale proszę, wypowiadajcie się.
skarbonka pisze:Kochani jeszcze jeden bazarek![]()
![]()
viewtopic.php?f=20&t=131442
iza71koty pisze:Kochani.Faktura za sterylizację mamy kociaczków. Mam dług u Ani - 120 zł. Proszę jak Ktoś może o Wsparcie na konto Ani chociaż po parę groszy![]()
-
Dziewczyny bardzo proszę o przysłowiowy grosik.Taka malutka zrzutka po parę groszy.Stajemy z Anią na głowie i rzęsach, żeby Bazarki jakoś szły.Sporo pracy nas to kosztuje, ale nie poradzimy sobie bez nich. Jest na prawdę bardzo ciężko.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 74 gości