Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Piwniczne podobne do niej, dymniaczki, tam jakiś tatuś-przystojniak grasuje, jeszcze nie namierzonybordo pisze:fizia pończoszanka prześliczna.
Cały czas Ewa i Marija kombinują, o niczym innym ostatnio nie myślą, ale z pustego podobno i Salomon nie naleje... z tym że u nas odwrotnie... Karmicielki nie dadzą rady pomóc - Marija rozmawiala, to bardzo starsza, niesprawna i schorowana pani, cud, że ma siłę schodzić do tych malców... i uczennica gimnazjum, obecnie na wakacjach. Na sąsiadkę-inspektorę ŁTOZ nie ma co liczyć.bordo pisze:kotki w piwnicy - BOZE SWIETY TO JAKIS KOSZMAR, ratunek dla nich potrzebny POMOCY.
Robilaś i robisz to, co możesz zrobić najlepszego. I wielkie dzięki, że jesteś i działasz.bordo pisze: i Aniu, żałuję ze nie zrobiłam tak jak mi mówiłaś 4 tygodnie temu, dzis mam tez dramat, gdyby można było cofnąc czas to....
Kocaki ni wychodzą z piwnicy, nie są w stanie - okienko jest za wysoko na ich mozliwości, jedzenie jest tam wrzucane.
jolabuk5 pisze:Marija rano zabrała kotkę. Mają ją przetrzymać 2 dni, żeby można było ją wypuścić 9kotkę, nie Mariję)
Wg Ań bardziej wylęknione, niż dzikie..jolabuk5 pisze:Biedaki... Ale ja już nie dam rady ich przygarnąć, poza tym jeśli dzikawe, to byłoby mi tym bardziej trudno...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1304 gości