» Pt cze 24, 2011 19:20
Bardzo dobry lek na WĄTROBĘ do odstąpienia
Witajcie,
Mam do rozdysponowania bardzo drogi i najlepszy na rynku lek regenerujący wątrobę - HEPA-MERZ.
Jest to roztwór do wlewów, można podawać do kroplówki. Mam go jakieś kosmiczne ilości - 10 ampułek po 10 ml, nie spodziewałam się, że moje czarne słonko tak szybko nas opuści.
Jedna ampułka jest do rozdania na CITO, otwarta i podzielona na dawki. Roztwór można przechowywać w lodówce, o ile nie jest rozcieńczony.
Dawka w ampułce to 500 mg na mililitr, dla mojego dwuipółkilowego kotka musiałam rozcieńczać dawkę w insulinówce (bodajże 20 mg), mniejsze dawki wycofano z rynku.
Lek podaje się przy ostrych zapaleniach wątroby, raz na 3 dni, przy chorobach przewlekłych można raz na tydzień. U nerkowców małe dawki nie szkodzą - podobno.
Nim komuś ten lek oddam, chciałabym tylko, aby skonsultował się ze swoim weterynarzem i omówił sensowność oraz dawkę. Nie oddam w ciemno, bo wiem, jak łatwo można zwierzakowi zaszkodzić, chcąc mu pomóc.
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.