6 mies. Smoła z chorą łapką szuka-potrzebne wsparcie $$$

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 07, 2011 13:44 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

ja o tym nie wiedziałam w ogóle,mój Tż go złapał i się tym zajął :( a ja sama nic nie mogę zrobić kotek jest tam na 100% bo niedawno go tam zawiózł. Dajcie swój nr tel. w razie czego.
2 kotki

monia_k

Od: Nie wrz 28, 2008 21:52

Post » Sob maja 07, 2011 13:48 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

Dziś mam wieczorny dyżur w Kociej Chatce po drodze pojadę do schroniska po kociaka i zabiorę go do kociarni, jutro jak się uda wszystko ułożyć podjedziemy do weta i zobaczymy co dalej.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob maja 07, 2011 13:51 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

Tereniu to byłoby cudownie,bo się martwię żeby nic mu się nie stało!
2 kotki

monia_k

Post » Sob maja 07, 2011 13:54 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

Wieczorem dam znać jak sytuacja wygląda.

terenia1

Post » Sob maja 07, 2011 13:55 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

terenia1 pisze:Wieczorem dam znać jak sytuacja wygląda.

To super,bardzo się cieszę!!! Dziękuję bardzo!!! w imieniu kotka!
2 kotki

monia_k

Post » Sob maja 07, 2011 14:02 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

/32/ 293 - 75 - 56 tel do schroniska, gdyby info było potrzebne to poniżej:

Informacje:
Dziś przywieziony, około południa, czarny z białą krawatką, mały kotek
z przetrąconym kręgosłupem.
Przywożący: Dorota Olszewska, ulica Kiepury.
2 kotki

monia_k

Post » Sob maja 07, 2011 14:05 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

monia_k pisze:/32/ 293 - 75 - 56 tel do schroniska, gdyby info było potrzebne to poniżej:

Informacje:

Powinnaś sama zadzwonić i zapewnić,ze kotka dzisiaj Terenia1 zabierze....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob maja 07, 2011 14:07 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

BOZENAZWISNIEWA pisze:
monia_k pisze:/32/ 293 - 75 - 56 tel do schroniska, gdyby info było potrzebne to poniżej:

Informacje:

Powinnaś sama zadzwonić i zapewnić,ze kotka dzisiaj Terenia1 zabierze....

Podałam te dane,bo dziewczyny znają to schronisko i chyba to ułatwi w razie czego sprawę, ja tylko załatwiam to z 3 ręki,bo ja nawet przy tym nie byłam.
2 kotki

monia_k

Post » Sob maja 07, 2011 14:24 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

Za koteczka :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Sob maja 07, 2011 14:27 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

Mam nadzieję,że wieczorem sytuacja się wyjaśni. Ja kotka chciałam w razie czego zabrać,chociaż na kilka dni
cieszę się że znalazł go mój Tż i mu pomógł,bo na ulicy ktoś by go jeszcze bardziej skrzywdził. Oby kotek miał szansę na zdrowie i dom.
2 kotki

monia_k

Post » Sob maja 07, 2011 18:47 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

Koteczek już w Kociej Chatce, siedział w schronisku w klatce króliczej obok pomieszczenia dla szczeniaków - bez jedzenia, bez kuwety i bez picia :evil: i tak by pewnie przesiedział do jutra rano albo później :(
Na :( moje oko a wetem nie jestem kicio nie w tragicznym stanie, a tym bardziej nie ma przetrąconego kręgosłaupa, przy mnie wszedł do kuwetki na 3 łapkach jedną z tylnich łapek ma cały czas podniesioną do góry, może został kopnięty albo co za bardzo nie umie utrzymać równowagi na tych 3 łapkach i stąd takie chwianie się kotka. Kociak straszny miziak i przytulak a traktorek taki że hej, dosłownie rzucił się na jedzenie a potem uwalił w kuwecie wilelkie kupsko. Ogólnie wygląda w miarę z tym że taka chudzina.
No zobaczymy co będzie dalej, jeśli uda nam się to jutro podjedziemy do weta na dyzur, jeśli nie to w poniedziałek z rana zawieziemy go do naszej Pani Doktor na badanie i oględziny. Zaraz postaram się wkleić zdjęcia kociaka.

terenia1

Post » Sob maja 07, 2011 18:50 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

terenia1 pisze:Koteczek już w Kociej Chatce, siedział w schronisku w klatce króliczej obok pomieszczenia dla szczeniaków - bez jedzenia, bez kuwety i bez picia :evil: i tak by pewnie przesiedział do jutra rano albo później :(
Na :( moje oko a wetem nie jestem kicio nie w tragicznym stanie, a tym bardziej nie ma przetrąconego kręgosłaupa, przy mnie wszedł do kuwetki na 3 łapkach jedną z tylnich łapek ma cały czas podniesioną do góry, może został kopnięty albo co za bardzo nie umie utrzymać równowagi na tych 3 łapkach i stąd takie chwianie się kotka. Kociak straszny miziak i przytulak a traktorek taki że hej, dosłownie rzucił się na jedzenie a potem uwalił w kuwecie wilelkie kupsko. Ogólnie wygląda w miarę z tym że taka chudzina.
No zobaczymy co będzie dalej, jeśli uda nam się to jutro podjedziemy do weta na dyzur, jeśli nie to w poniedziałek z rana zawieziemy go do naszej Pani Doktor na badanie i oględziny. Zaraz postaram się wkleić zdjęcia kociaka.

Może wszystko będzie dobrze,to co mu nie dali nic jeść?,mój Tż zostawił tam dla niego saszetkę bo na szybko go zawoził..szkoda słów na te schroniska. Wczoraj kotek też do niego wieczorem i dzisiaj rano przyszedł na jedzonko.

Tereniu bardzo dziękuję!!!
2 kotki

monia_k

Post » Sob maja 07, 2011 19:24 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

A oto kiciuś
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

terenia1

Post » Sob maja 07, 2011 19:26 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

Jaki śliczny,wygląda całkiem dobrze. Ja nie wiem co ten wet ględził że on ma przetrącony kręgosłup o-0
2 kotki

monia_k

Post » Sob maja 07, 2011 19:41 Re: 6 mies. kotek przetrąconym kręgosłupem-potrzebnyDT Sosnowiec

monia_k pisze:Jaki śliczny,wygląda całkiem dobrze. Ja nie wiem co ten wet ględził że on ma przetrącony kręgosłup o-0

Wygląda w miarę dobrze :wink: straszna chudzinka, a wet to chyba ma przetrącony umysł :wink: gdyby miał prztracony kręgosłup to chyba nie mógł by ustać na łapkach chyba.

terenia1

[poprzednia][następna]