kociczka39 pisze:trawa11 pisze:kociczka39 pisze:A,Asiu,jak Ty wstawiasz filmiki to avi czy mpg?
takie trudne pytanie Asi zadajesz
Ajtam trudne,wszystko widać
oświeć mnie ,gdzie to widać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:kociczka39 pisze:A,Asiu,jak Ty wstawiasz filmiki to avi czy mpg?
takie trudne pytanie Asi zadajesz
Ajtam trudne,wszystko widać
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
az taka ciemna nie jestem no![]()
![]()
ino bylam na nk i gadalam z kolezanka
no przecie nie mowię ,żeś ciemna![]()
![]()
![]()
ciemna to jestem ja w te klocki
I ja
kociczka39 pisze:jak zrzucasz na komp filmik,to na samym końcu jest : avi,mp4,mpg,tak jak przy zdjęciach np. zdjęcie wrzucasz o tytule Bajcia,Bazyl.jpg
trawa11 pisze:
a mnie pewien wątek rozbawił![]()
![]()
![]()
![]()
a wazelina tam jak nie wiem co![]()
no ,ale jak ktos nie ma czym się zająć w realu ,to szuka se upustu na forum, szkoda mi takich
Kociara82 pisze:trawa11 pisze:
a mnie pewien wątek rozbawił![]()
![]()
![]()
![]()
a wazelina tam jak nie wiem co![]()
no ,ale jak ktos nie ma czym się zająć w realu ,to szuka se upustu na forum, szkoda mi takich
ooooooo, moze mi tez zdradzisz konkrety na pw, co? Bo mnie zaintrygowalas teraz...
Kociara82 pisze:czyli masz cos do ukrycia?
Kociara82 pisze:czyli masz cos do ukrycia?
Bolkowa pisze:Kociara82 pisze:czyli masz cos do ukrycia?
Czyste sumienie i szczere intencje
Danusiu, to może machniom setke juz dziś![]()
Może mi się uda na pierwszej stronie wpisać, zanim, pójdę spać.
Zrobiłam ciasto na rogaliki z nadzieniem serowym, ale dzisiaj pieczenie sobie odpuszczę.
Kociara82 pisze:nie badz podejrzliwa jak porucznik Colombo, czasem zagladamNikt mnie tu nie przyslal, a juz na pewno nie ta osoba, o ktorej myslisz.
Myslisz, ze wszyscy sa tacy jak ty, tak samo postepuja, ze stosuja takie same zasady, jak ty? ech... jak w "Moralnosci Pani Dulskiej"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1126 gości