Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 13:19 Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

potrzebuje pomocy mam starszą panią jadę zrobić fotki jest tam kilka kotów do zabrania na wczoraj pomóżcie będę tu po południu lub pod wieczór jestem tu nowa proszę o pomoc
Ostatnio edytowano Czw lis 25, 2010 18:26 przez pocachontas, łącznie edytowano 1 raz

pocachontas

Od: Czw lis 25, 2010 13:14

Post » Czw lis 25, 2010 13:25 Re: prośba o pomoc

A skąd jesteś? Jakie to koty? Trochę szczegółów please :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lis 25, 2010 17:20 Re: prośba o pomoc

Mieszkam na Dolnym Śląsku ta Pani mieszka blisko mnie Nowa Ruda okolice Wałbrzycha mam zdjęcia tych kotków będę kombinować żeby je wrzucić są dwie kotki i 6 kotów są szare i rudaski są to kotki z sierpnia.Nie wiem czy mogła bym też prosić o zorganizowanie pomocy dla tej Pani jakaś paczka z karmą?ja tu pierwszy raz jestem do tej pory zajmowałam się psami w fundacji schronisku i dogomanii.Proszę pomóżmy tej Pani to starsza Pani schorowana i pilnie musi wyjechać bo ojciec jej umiera wszystko na raz jej sie zawaliło na gwałt te maluchy trzeba gdzieś umieścić pomóżcie ja mam namiary adres telefon do tej pani pomóżcie proszę jak nie będę fotek umiała wrzucić może komuś na maila i ktoś by wrzucił ?jak mówiłam nowa jestem błagam pomóżcie

pocachontas

Post » Czw lis 25, 2010 17:24 Re: prośba o pomoc

Przede wszystkim fotki i konkrety :wink: Jak rozumiem kicie są młode i do adopcji? Ja z fotkami nie pomogę, ale może ktoś się zjawi... Może napisz w temacie o co chodzi...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lis 25, 2010 17:30 Re: prośba o pomoc

Wyślij fotki na mojego maila: keirzontko :kotek: gmail.com (oczywiście zamiast kotka ma być @ :) ) to je wrzucę np. na imageshacka a tu wstawię miniaturki :)

Polecam zmień temat na coś w stylu Dolny Śląsk, potrzebna pilna pomoc, DT dla kociaków itp. to przykuje może uwagę osób z Twojej okolicy :ok:
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Czw lis 25, 2010 17:45 Re: prośba o pomoc

jak to zrobić jak zmienić tytuł tematu ?już wysyłam fotki

pocachontas

Post » Czw lis 25, 2010 18:02 Re: prośba o pomoc

Pocahontas wysłała mi zdjęcia, oto one:

Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Cudne kićki.

A tytuł zmieniasz tak - patrzysz na swój pierwszy post, ten od którego zaczęłaś temat. Tam będzie opcja edytuj. I jak ją klikniesz to będziesz mogła zmienić zarówno treść postu, ale też - powyżej - jego temat. Potem kliknąć wyślij i się zapisze zmieniony temat.
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Czw lis 25, 2010 18:30 Re: Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

Bardzo dziękuje za fotki i pomoc w zmianie tematu.Pomóżcie tam jest ciężka sytuacja te młode na gwałt muszą do domków kobieta jest zrozpaczona jak nie znajda domków mają być uśpione?pomóżcie jest tam jeszcze kilka dorosłych prawda jest taka że tylko jednego miała a potem ludzie podrzucali a ona nie miała serca wyrzucać i tak się zrobiło ich naście sa dorosłe ale ona twierdzi że dadzą sobie rade jak na kilka dni wyjedzie a młode?uspać?NIE błagam pomóżcie choćby dt szukam na miejscu ale nikt nie chce pomóżmy byłam tam dziś małe mieszkanie malutkie i taka masa kotów nie stac jej na sterylkę i efekt widać czy moge liczyc na jakąś pomoc?mam jej tel mam adres może pomóc jej w wyżywieniu?jakaś karma czy coś no i te domki na wczoraj

pocachontas

Post » Pt lis 26, 2010 8:54 Re: Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

Widzę ze jednak cisza bez odzewu jest jeszcze jakiś kocie forum?

pocachontas

Post » Pt lis 26, 2010 10:14 Re: Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

Podałam Ci na PW namiary osoby z Wrocławia, która szuka kotka buraska :wink:
Tylko będzie potrzebna pomoc w transporciem jeśli domek wypali.

Trzymam kciuki :)

aggnieszka

Od: Pon wrz 29, 2008 11:08

Post » Pt lis 26, 2010 10:24 Re: Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

podnosimy. trzeba też koniecznie wysterylizować kotkę - skoro pani nie ma kasy trzeba jakąś zrzutkę zorganizować i znaleźć dobrego weta, który nie weźmie za dużo za sterylkę.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt lis 26, 2010 12:05 Re: Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

mawin pisze:podnosimy. trzeba też koniecznie wysterylizować kotkę - skoro pani nie ma kasy trzeba jakąś zrzutkę zorganizować i znaleźć dobrego weta, który nie weźmie za dużo za sterylkę.

dowiem sie u naszego weta ile by chciał bo pani dawała tabletki ale juz się chyba pogubiła która dostała która nie dziękuję wszystkim za pomoc zaraz sprawdze tego z wrocka może coś pokombinujemy

pocachontas

Post » Pt lis 26, 2010 12:11 Re: Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

aggnieszka pisze:Podałam Ci na PW namiary osoby z Wrocławia, która szuka kotka buraska :wink:
Tylko będzie potrzebna pomoc w transporciem jeśli domek wypali.

Trzymam kciuki :)

czekam na wieści dzwoniłam do tej pani córka ma zobaczyc zdjęcia jak będzie któryś pasował będziemy kombinowac transport trzymamy kciuki :ok:

pocachontas

Post » Pt lis 26, 2010 14:05 Re: Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

Podaj mi PW swój telefon i e-maila. Jak będę miała telefony w sprawie adopcji przekieruje na Ciebie :) Chociaż tyle mogę pomóc :oops:

aggnieszka

Od: Pon wrz 29, 2008 11:08

Post » Pt lis 26, 2010 15:41 Re: Pilnie domki choćby dt Dolny Śląsk okolice Nowej Rudy

Jeśli te koty naprwadę mają trzy, a nie cztery miesiące-bo tak mi bardziej wyglądają. To mogłabym wziąść na DT dwa rude. Tylko, że trzeba mi je przywieźć do domu-do Wrocławia. Dopiero od poniedziałku-teraz mam zajęte.

Agasha

Od: Śro cze 23, 2010 13:55

[następna]