PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 20:55 PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Kotka, którą dokarmiam ma poważne problemy...
Mieszkam w małej miejscowości, w której sporo domostw ma gołębie itp. Zapaleni gołębiarze nie są przyjaźnie nastawieni do kotów, które płoszą i zjadają ich gołębie. Moja Mruczka (kotka, którą dokarmiam, tak ją nazwałam) niestety też czasem wypuszcza się na takie zabawy. I w tym momencie boję się o nią, że coś może jej się stać. Chciałabym znaleźć jej domek, gdzie nie będzie musiała się nikogo bać, bo ja niestety mieszkam w takim miejscu, że nie mogę jej tego zapewnić. Ostatnio została wysterylizowana więc jest gotowa żeby znaleźć nowy spokojny domek.
Jest już oswojona, miziasta i bardzo milutka. Ma przecudną łatkę na nosku :1luvu:
Zdjęcia postaram się wrzucić jak najszybciej.
Ona jest młoda i nie rozumie zagrożenia, a jak to kociak wszystko chce zobaczyć i dotknąć.

DLATEGO JEST W POWAŻNYM ZAGROŻENIU!!!
PILNIE POTRZEBUJE DOMKU, W KTÓRYM MOGŁABY BEZPIECZNIE ZWIEDZAĆ I POZNAWAĆ ŚWIAT!!! ja niestety nie mogę jej tego zapewnić

jest czysta, milutka, wysterylizowana, chętna do zabawy, toleruje inne koty jeśli tylko one podejmą z nią zabawę, ale potrafi też się przytulić i słodko zamruczeć

KICIA CZEKA NA DOMEK!!!
Ostatnio edytowano Pon lis 29, 2010 2:04 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Przeniosłam wątek na Kociarnię
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Od: Śro wrz 29, 2010 21:45

Post » Czw lis 18, 2010 22:34 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Gdzie dokładnie mieszkasz?
Dodaj nazwę miejscowości w tytule wątku.

Trzymam kciuki za domek :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 18, 2010 22:38 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

musimy jej znależć domek :ok: :ok: :ok:

zima idzie :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 18, 2010 22:38 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Przydała by się fotka kici
no i gdzie mieszka
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lis 18, 2010 22:39 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

no właśnie Mariola ma zaraz zrobić fotki :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lis 18, 2010 22:41 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

No to czekamy i FB szykujemy :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 18, 2010 22:44 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Znajdziemy :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 18, 2010 22:47 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

I może jeszcze informacja, w jakim +/- jest wieku? :ok: :ok: :ok: :ok: za Malutką
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lis 18, 2010 22:49 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

trzeba tu sprowadzić aniolka..

CatAngel-gdzie jesteś????

smarti

Post » Czw lis 18, 2010 22:53 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Aniołek już jest (trzy posty wyżej) :wink:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw lis 18, 2010 22:54 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

o,to sorki-Erneścik z Promyczkiem mnie zakręcili... :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Czw lis 18, 2010 22:55 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Wcale się nie dziwię, też by mnie zakręcili. A tak nawiasem mówiąc, bardzo się cieszę, że do Ciebie jadą :1luvu:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt lis 19, 2010 9:41 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Potrzasam wateczkiem, zeby skoczyl do gory :mrgreen:

Tez sie ciesze, ze Ernest i Promyk jada dzis do smarti. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lis 19, 2010 10:21 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

niepokojąca sytuacja . oby udało się znaleźć domek dla kici :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 19, 2010 11:43 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

miejscowość Wola Gołkowska- okolice Piaseczna
niestety fotek nie mogę zrobić, bo jej u mnie nie ma, pewnie wieczorem wpadnie coś przekąsić to może mi się uda coś pstryknąć.
Ona jest taka słodka i bardzo sympatyczna, musi znaleźć bezpieczny domek!
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Od: Śro wrz 29, 2010 21:45

[następna]