dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:moje kotuty bardzo lubią siedzieć przy otwartym oknie, to taka namiastka balkonu a teraz przynajmniej jestem o nie spokojna, moskitiera się sprawdza![]()
Haneczka i Oktuś też pewnie trochę ciągnie "na dwór" w końcu kiedyś tam "mieszkały"a jak masz zabezpieczone okna i balkon to wiesz, że jak to w przysłowiu "i wilk syty i owca cała"
agakow82 pisze:mar9 pisze:moje kotuty bardzo lubią siedzieć przy otwartym oknie, to taka namiastka balkonu a teraz przynajmniej jestem o nie spokojna, moskitiera się sprawdza![]()
Haneczka i Oktuś też pewnie trochę ciągnie "na dwór" w końcu kiedyś tam "mieszkały"a jak masz zabezpieczone okna i balkon to wiesz, że jak to w przysłowiu "i wilk syty i owca cała"
my jeszcze nie mamy okien zabezpieczonych ( kasy brak) dlatego jak w jednym pokoju okna otwarte to koty musza byc w drugim pokoju.Lubia chodzic na balkon
siatka jak wiesz jest tylko na dole wiec wychodza z nami na balkon
same nie moga
juz na zime siatki nie zrobimy ale na wiosne trzeba bo i bezpieczniej dla futer i ja nie bede w strachu
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:moje kotuty bardzo lubią siedzieć przy otwartym oknie, to taka namiastka balkonu a teraz przynajmniej jestem o nie spokojna, moskitiera się sprawdza![]()
my jeszcze nie mamy okien zabezpieczonych ( kasy brak) dlatego jak w jednym pokoju okna otwarte to koty musza byc w drugim pokoju.Lubia chodzic na balkon
siatka jak wiesz jest tylko na dole wiec wychodza z nami na balkon
same nie moga
juz na zime siatki nie zrobimy ale na wiosne trzeba bo i bezpieczniej dla futer i ja nie bede w strachu
za siateczkę i futra i ja będziemy wdzięcznia Ty zobaczysz, jaka to ulga nie musieć sie martwić i co chwila zaglądać, co futra robią
Gibutkowa pisze:Ech też bym chciała taką siatkę - moje futra na smyczy tylko na balkon wychodzą. Mam tak skopany balkon że trzeba by jakieś dziwne stelaże montować. No ale niedługo już będziemy tam mieszkać więc nie kombinujemy. Jak się przeprowadzimy to zrobię kociastym wypasiony wybieg - woliera mi się marzy ale do tego trzeba mieć dom.
agakow82 pisze:Gibutkowa pisze:Ech też bym chciała taką siatkę - moje futra na smyczy tylko na balkon wychodzą. Mam tak skopany balkon że trzeba by jakieś dziwne stelaże montować. No ale niedługo już będziemy tam mieszkać więc nie kombinujemy. Jak się przeprowadzimy to zrobię kociastym wypasiony wybieg - woliera mi się marzy ale do tego trzeba mieć dom.
Własnie u nas tez trzeba zrobić jakiś stelaż naokoło balkonu zeby siatke zamontowaćbalkon mamy w oplakanym stanie ale na wiosne maja remontowac i ocieplac budynek
wiec wtedy sie zrobi mocna siateczke
musi byc mocna bo Haneczka cienka siateczka by rozwaliła
![]()
ps Marysiu jakbyś mogla prosze jesli to nie tajemnica napisz mi na pw ile dalas za moskitere w jednym oknie
agakow82 pisze:Gibutkowa pisze:Ech też bym chciała taką siatkę - moje futra na smyczy tylko na balkon wychodzą. Mam tak skopany balkon że trzeba by jakieś dziwne stelaże montować. No ale niedługo już będziemy tam mieszkać więc nie kombinujemy. Jak się przeprowadzimy to zrobię kociastym wypasiony wybieg - woliera mi się marzy ale do tego trzeba mieć dom.
Własnie u nas tez trzeba zrobić jakiś stelaż naokoło balkonu zeby siatke zamontowaćbalkon mamy w oplakanym stanie ale na wiosne maja remontowac i ocieplac budynek
wiec wtedy sie zrobi mocna siateczke
musi byc mocna bo Haneczka cienka siateczka by rozwaliła
![]()
ps Marysiu jakbyś mogla prosze jesli to nie tajemnica napisz mi na pw ile dalas za moskitere w jednym oknie
Użytkownicy przeglądający ten dział: RobertWeilk, Silverblue, Tutul123 i 30 gości