Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kathien pisze:Rita, biała kotka szuka domu!!!
Rita ma 10 lat i została oddana przez właścicielkę do uśpienia - kotka była zupełnie zdrowa, Pani po prostu jej już nie chciała. Zamiast uśpić kotkę wzięliśmy ją do domu tymczasowego gdzie przebywa drugi miesiąc. Właścicielka powiedziała, że jest to rasowy norweski leśny jednak nie mamy na to żadnych dowodów - na forum kotów norweskich leśnych dowiedziałam się, że może być maine coonem. Nie podała nawet jak kotka ma na imię więc sami nazwaliśmy ją Rita. Po dwóch miesiącach już się przyzwyczaiła do nowego imieniaJest urocza, miła i kocha pieszczoty. Została wysterylizowana i odrobaczona. Niestety nie może zostać na stałe u nas. Kotka przebywa obecnie w Olsztynie gdzie studiuję jednak jeżeli ktoś zdecyduje się ją przygarnąć mogę ją bez problemu przywieść do Bydgoszczy.
Rita na prawdę potrzebuje kochającego domu - została porzucona przez poprzednią właścicielkę i dużo czasu zajęło jej ponowne ponownie ludziom.
Zdjęcia i więcej informacji mogę przesłać na maila.
Kontakt: 695456550 Kasia, katarzyna.wolodin@gmail.com
tillibulek pisze:Dziewczyny, pomagam dziewczynom z Palucha szukac domow dla kotkow, jest tam tez pare seniorkow, wlasnie przymierzam sie do ogloszen i chcialam zapytac, czy moge wstawic ten wierszyk z banerka o kocich staruszkach? Jest bardzo wzruszajacy.. zawsze mi sie podobal i pomyslalam, ze fajnie by do tych ogloszen pasowal...
Mysle tez czy by nie dodac paluszkowych seniorków do Waszego wateczku, ale zastanawiam sie jak to zrobic, bo oni nie maja swoich osobnych wątkow, czy moze byc bez linka??
Pozdrawiam Was wszystkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: alicat, Madmil, Majestic-12 [Bot], RobertWeilk i 60 gości