Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona66 pisze:zaznaczę sobie ,bo termin daleki oczywiście o transport
biega![]()
Kaprys2004 pisze:Bardzo dziękuję!!![]()
Głupio mi prosić, bo każdy ma swoje plany, problemy, wakacje itp. ale muszę
Agneska pisze:iwona66 pisze:zaznaczę sobie ,bo termin daleki oczywiście o transport
biega![]()
ja tez zaznaczę, żeby nie uciekło
ASK@ pisze:ja nie mobilna jestem i mocno zacofana w tej dziedzinie. Moge wspierać tylkokciukami i dobrymi myslami.
I tych macie dużo.
Ksiu dobrze,ze żyjecie.To najważniejsze!
Płakac sie chce jak miziak jest na dworze! I trzeba odejśc od niego, zostawić![]()
joluka pisze:Kasiu - dwa takie same wątki Ci się założyły..... - poproś o usunięcie jednego....
kopiuję z tego drugiego moją odpowiedź:joluka pisze:Kasiu - jak to ??? miałaś wypadek i nic nie mówiłaś????? może Ty potrzebujesz jakieś pomocy? (oprócz kociej mam na myśli)
nie wiem, czy pod koniec lipca będziemy w Warszawie.....- nic na 100 % nie mogę zadeklarować, ale będziemy jeszcze w kontakcie!
Kaprys2004 pisze:Link do drugiego.. Tam są fajne foty jakby co![]()
viewtopic.php?f=1&t=113178&p=6116684#p6116684
Kaprys2004 pisze:Wkleję jak ma być usunięty... Warto wiedzieć, co może człowiekowi grozić jak nie posłucha rozumu czy - jak ja - przeczucia..
Kaprys2004 pisze:Asiulku, miałam, półtora km od domu zasnęłam ze zmęczenia za kierownicą.. Ech. Na szczęście słup, który był przy przystanku autobusowym.. Eee..to znaczy przystanek autobusowy, który był przy "moim" słupie o tej godzinie był pusty, chwała Panu. Nie mam niczego połamanego, wypuścili mnie po badaniach szpitalnych po dwóch godzinach, mam tylko sińce (ach, kolorowa ze mnie laseczka
), zwichniętą kostkę i bolące żebra. Ktoś mi pokiwał tylko palcem, żebym zwolniła tempo..
![]()
A jakby komuś się chciało spać podczas prowadzenia samochodu, to nalegam, żeby był ode mnie mądrzejszy i:
a) nie jechał, a stanął gdziekolwiek i odpoczął/zdrzemnął się. A jeżeli musi jechać, to żeby...
b) ..włączył głośną muzykę (taką, której zazwyczaj nie lubi)
c) zapalił papierosa (sugestia lekarki z pogotowia)
d) usiadł na siedzeniu pod kątem 90 st. bez opierania się plecami o fotel
e) otworzył okna i zrobił przeciąg
f) jeżeli wie jak działa na niego dopalacz w płynie, to niech łyknie jakiegoś Red Bull'a czy coś innego. Ja nigdy tego nie piłam, więc bałabym się..
g) znacznie przyspieszył (wzrasta adrenalina)...
Ja robiłam wszystko odwrotnie, jechałam spokojnie, z cichutko sączącą się muzyką z radyjka..
Oto efekt..
To był Renault Clio.. Mają podobno dobre wyniki crash testów. Chyba niesfałszowane sądząc po tym, że żyję ja i maluchy, które wiozłam koło siebie w torbie (na szczęście nie w bagażniku, gdzie dwa transportery są połamane na wióry).![]()
Kaprys2004 pisze:ASK@ pisze:ja nie mobilna jestem i mocno zacofana w tej dziedzinie. Moge wspierać tylkokciukami i dobrymi myslami.
I tych macie dużo.
Ksiu dobrze,ze żyjecie.To najważniejsze!
Płakac sie chce jak miziak jest na dworze! I trzeba odejśc od niego, zostawić![]()
BArdzo dziękujęNo tak, dobrze, na szczęście..
No to Aśku wiesz, jak się czułam, kiedy szłam szybko, oby dalej od niej.. Dobrze, że pani Krystyna została nadal ją karmić i przytulać..
kussad pisze:Oj Kasiucałe szczęście że czujesz się lepiej! Chociaż podniosę wątek
qlenka pisze:zaznaczam, sama mobilna nie jestem, ew. z pomocą TŻta. Raczej będziemy na miejscu, ale też na razie niczego nie obiecuję
dam znać![]()
i też powtarzam za innymi - najważniejsze, że Ty i maluchy, wszyscy cali!
Aleba pisze:Rany, Kasia
Dobrze, że to się tak skończyło.
A wątek zaznaczam, na razie nic obiecać nie mogę, ale pogadam z Marcinem.
sasza925 pisze:jak dobrze, ze wyszlas z tego w miare cało!! zdjęcia przerażające..
ja tez samochodu niet, moge pomoc łapać jesli bedzie taka potrzeba
*anika* pisze:nie wie który wątek mam zaznaczyć
Kaprys2004 pisze:To proponuję - piszmy w tym: viewtopic.php?f=1&t=113178&start=15
Kaprys2004 pisze:(..) A jakby komuś się chciało spać podczas prowadzenia samochodu, to nalegam, żeby był ode mnie mądrzejszy i:
a) nie jechał, a stanął gdziekolwiek i odpoczął/zdrzemnął się. A jeżeli musi jechać, to żeby...
b) ..włączył głośną muzykę (taką, której zazwyczaj nie lubi)
c) zapalił papierosa (sugestia lekarki z pogotowia)
d) usiadł na siedzeniu pod kątem 90 st. bez opierania się plecami o fotel
e) otworzył okna i zrobił przeciąg
f) jeżeli wie jak działa na niego dopalacz w płynie, to niech łyknie jakiegoś Red Bull'a czy coś innego. Ja nigdy tego nie piłam, więc bałabym się..
g) znacznie przyspieszył (wzrasta adrenalina)...
Kaprys2004 pisze:Kochani, oddałam jedno miejsce na 27 lipca Kitce z tego wąteczku: viewtopic.php?f=1&t=112401&p=6125852#p6125852. Czyli łapiemy nie 6 tylko 5 istot..
Kaprys2004 pisze:Dzięki Kochana![]()
To znaczy, że 3 razy szybciej będę wracała do zdrowia![]()
![]()
Cieszę się, że mogłam pomóc miejscówką, wszak wszystkie koty nasze są
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, irissibirica i 560 gości