Co u Danko05?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_kathrin pisze:Widzę, że sprawa przycichła, podbiję!
Kociaki zmarnieją w lecznicy
teapot pisze:Naprawdę bardzo potrzebujemy pomocy. Po "akcji serockiej" jokotowe DT są przekocone. Sami nie damy sobie rady!
Może ktoś może i woli przejąć dorosłego, gotowego do adopcji kota z innego DT? Wtedy w jego miejsce moglibyśmy zabrać część kociąt z kliniki.
_kathrin pisze:Kociaki kiepsko
Kaprys2004 pisze:alessandra pisze:Kaprys2004 pisze:W Boliłapce inny ślepaczek czeka na domek.. ma 3,5 miesiąca i siedzi z rodzeństwem (widzącym) za kratkamiMoże ktoś by zechciał sobie wyprostować ścieżkę do nieba biorąc go na DT/DS, kiedy tak pięknie i optymistycznie Dziewczyny piszą o Ślepinkach pełnych radości życia? A te kociny w klatce płaczą za człowiekiem i łapeczki wyciągają błagając "wyciągnij mnie, przytul, chcę do ciebie"..
a dałabys radę zdjecie zrobić , opisac troche kociaka?
poszukamy dt, choc bardzo trudno obecnie przy tym wysypie maluszków z chorymi oczkamijakis kontakt do lecznicy prosze, mogę ogłoszenie wstawic na nk do galerii ślepaczków i oczywiście tutaj, do klubu ślepaczków (jaki jest stan kotka ?):
viewtopic.php?f=1&t=105275
Na pewno będziemy chciały zrobić przyzwoite foty. Mój aparat jest niestety kapryśny jeżeli chodzi o uruchamianie się flesza, a niestety jest on niezbędny dla dobrych zdjęć maluszeczków w ciemniejszych pomieszczeniach.. Na szczęście - nie tylko mój aparat istnieje na świecie..
Oto link do lecznicy, opiekują się tam kotkami, które dostarcza Jokot.. http://www.bolilapka.pl/
Bardzo w każdym razie dziękuję za chęć pomocy. Maluszki są przekochane, rwą się do ludzi i ta ślepinka nie jest w tym gorszaNiestety, nie wiem jaki jest jego stan, ale podpytam na innym wątku, bo tu Joasi się wciełam bezczelnie z prywatą..
Przepraszam Kochana..
Never pisze:czy ten niewidomy kociaczek potrzebuje konsuktacji okulsitycznej? był u dr Garncarza?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości