Ania jakby coś było potrzeba, to samochód już mam sprawny aaachhh i przepraszam, że tak naskoczyłam na tego weta w lecznicy, potem pomyślałam, że to trochę głupio wyszło ale szlak mnie trafił jak usłyszałam o usypianiu kocinki imbecyl!
Śliczny burasek Takie maleństwo i już tak poważnie chore
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
ninar dziękuje, jakby coś nagle wypadło, jak wtedy, to będę do Ciebie dzwoniła
brak słów na tego weta, to prawda
coś podobnego usłyszałam w swojej lecznicy od klienta, który czekał w poczekalni z psem i podsłuchał rozmowe o operacji, leczeniu - powiedział mi: " tyle zachodu i kasy dla kota, lepiej uśpić "- a ja na to, jak pan zachoruje na serce, czy watrobę, to tez lepiej od razu się uśić, szkoda zachodu i pieniędzy na lecznie! i wyszłam, nie czekając na odpowiedź, nie wytrzymałam już
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Pochorował się nam Boluś, od wczoraj wieczorem wymiotuje, dostał również biegunki jeszcze tego teraz nam brakowło u weta dostał dziś kroplówke 250 ml, atorpine,antybiotyk, witaminy, ma obrzęknięte jelita, goraczke 39,7 stopnia, ogólnie jest słabiutki, rano wymioty były podkrawione właśnie wszedł do kuwety i zrobił okropnę qpkę jutro znowu do lekarza, na antybiotyk
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
króliczek śpi, jest zmęczony i wkurzony - bo kroplówka zeszła na przednią łapkę i przeszkadza, ma wielką gulę, delikatnie mu masuje raczej nic nie swojego nie zjadł, przynajmniej nie było by takich ostrych objawów on tylko i wyłącznie na mokrej karmie, może w te upały się podpsuła?
zapraszam raz jeszcze na bazarki, pomoc bazarkowa bardzo potrzebna, nie długo operacja Oziego, nie dam rady tego pociągnąć teraz
Adoptuj, nie kupuj.
Boluś leży, oczy ma szeroko otwarte, nosek lekko wysuszony, wygląda okropnie do jutra ma być głodówka, bo ki tak szybko mu się zapadły
bardzo proszę o pomoc w zakupie karmy dla kociąt i leków,jutro jest sterylka Fizi, wszystkie pieniądze przelałam na zabieg, zostałam z 35,80 zł na koncie
Adoptuj, nie kupuj.
wet pytał, czy Bolus może zjadł nitkę, sznurek, folie ale ja nic takiego nie widziałam, choć na 100% nie można być pewnym przecież jelitka są nadal bardzo spulchniałe; dziś gorączki nie było; dostał leki i kropówkę, płakał dziś bardzo tym swoim przeraźliwym głosikiem
Adoptuj, nie kupuj.