Z tego co sie zorientowałam (rychło w czas) zamawiacie hurtem, tak?? czy pod takie zamówienie można sie podpiąć??
jesli tak to co to jest za żwirek, jaka pojemność, jaka cena??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Ktoś wie, jak w tym tygodniu krakvetują weterynarze?
kastapra pisze:Ja muszę kupić żwirek, bo moja szarańcza chyba go zjadaProszę o info jak będzie na kocimskiej, użebram trochę
i parę puszek, bo Agatka naprawdę dużo je. Moje maluchy umieją już same jeść, ale ewidentnie wystarcza im mleko matki. Czy to możliwe? Czy wpychać na siłę, np strzykawką. W sensie nie na siłę, bo jak podam to jedzą, ale same z miski niechętnie choć umieją. Kiedy szczepić? Na moje oko są już sporawe, takie jak Wełna i Kaszmir jak trafiły do Ciebie Tweety
aassiiaa pisze:Jesteście KochaneDZIĘKUJĘ ZA POMOC.
To może o jeszcze jedno zapytamCzy ktoś ma pożyczyć koc/poduszkę elektryczną. Chłodno na dworze i w domku. Termofor jednak szybko puszcza ciepło.
Termofor jednak szybko puszcza ciepło.
Yorukamiko pisze:Termofor jednak szybko puszcza ciepło.
Szybko? Jak były te mrozy po -20*C to mi termofor od wieczora do rana grzał stópkiA napełniasz gorącą wodą z kranu czy wrzątkiem?
Tosza pisze:aassiiaa pisze:Jesteście KochaneDZIĘKUJĘ ZA POMOC.
To może o jeszcze jedno zapytamCzy ktoś ma pożyczyć koc/poduszkę elektryczną. Chłodno na dworze i w domku. Termofor jednak szybko puszcza ciepło.
Mogę odebrać swoim i dać twoim. Są starsze, powinny zrozumiećChyba, że dostaniesz ofertę od kogoś, kto nie musi nikomu zabierać.
katgral pisze:a ja teraz zabiję wszystkich pytaniem: O JAKIM ŻWIRKU MOWA??![]()
Z tego co sie zorientowałam (rychło w czas) zamawiacie hurtem, tak?? czy pod takie zamówienie można sie podpiąć??
jesli tak to co to jest za żwirek, jaka pojemność, jaka cena??
aassiiaa pisze:Yorukamiko pisze:Termofor jednak szybko puszcza ciepło.
Szybko? Jak były te mrozy po -20*C to mi termofor od wieczora do rana grzał stópkiA napełniasz gorącą wodą z kranu czy wrzątkiem?
Wrzątkiem bo uważam, że ta woda jest cieplejsza niż z kranu.
queen_ink pisze:Potwierdzam, że jestem we wtorki wieczorem u kotów.
Jaremka je i kuwetkuje. Nie przepada za mokrym. Brzuszka nie dała sobie obejrzeć.
Rodzieliłam Fibi i Flocke, żeby bidula nie głodowała. Pchełka dopomina się głośno głasków, Majeczka też się nadstawia.
W CR był jeden mały sik poza kuwetą, ale wyglądało to tak, jakby kot nie trafił, więc wymieniłam na większą i się zobaczy.
Poprzydzielałam też łopatki do klatek - przy każdej wisi jedna na wieszaku z boku. Są oznaczone, żeby się nie myliły. 2 koty z jednego miejsca mogą używać jednej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości