Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 18:26 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

To za następną stówę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 24, 2010 21:33 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Erin pisze:To za następną stówę :ok:

Najpierw niech ta 1-a seteczka stuknie :wink: .

Aniu, masz rację :ok:. Chodziło mi o to, że jak Gagunia nie będzie lała 100 dni, to zrobimy imprezkę na tę okoliczność :D :piwa: :balony: :dance: :surprise:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Śro mar 24, 2010 22:29 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Gaguniu, ślicznoto postaraj się :ok: , bo inaczej imprezka nam koło nosa nam przeleci (a ty kotusiu będziesz miała przechlapane :twisted: )
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw mar 25, 2010 8:48 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Amika6 pisze:
nanetka pisze:
Ulla pisze:No trzeba! :D
Ale poczekajmy może do seteczki! :D :ok:

To też :D Ale pierwsza imprezka dla Gaguni miała być - za nielanie :twisted: :D

Nanetko, chyba właśnie o "taką seteczkę" Ulla miała na myśli :D

No to wątkowa seteczka trzasnęła :D Więc jedna imprezka już jest :D :dance: :flowerkitty: :balony: :partygirl: :surprise: :spin2: :torte: :dance2: Teraz czekamy na drugą setkę - sto dni nielania Gaguni :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw mar 25, 2010 10:56 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Gratulacje z okazji dotrwania do setki :piwa:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Czw mar 25, 2010 11:46 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

O załapałam się jeszcze na finisz! No to dołączam się do gratulacji za dużo gadaniny. ;-)
I zachwycam się nieustająco dziewczynkami na zdjęciach - zaczynają pozować jak zawodowe modelki, no, no.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Czw mar 25, 2010 15:14 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ja obstawiam że one raczej obie od zawsze pozowały jak modelki tylko teraz Ulla nabrała wprawy :twisted: .

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Czw mar 25, 2010 20:09 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK!

Sylwka pisze:Ja obstawiam że one raczej obie od zawsze pozowały jak modelki tylko teraz Ulla nabrała wprawy :twisted: .

Hehehe. myślisz Sylwka, że to takie proste nabrać wprawy przy fotografowaniu moich dziewczynek? :roll: One są tak ruchliwe, że sukcesem jest, jak w ogóle nie zwieją mi z kadru :lol: . Ale staram się jak mogę :D :lol: .

A dziś w nocy Gagunia zrzuciła mi doniczkę na głowę :roll: . Oczywiście doniczka stała na podstawce pełnej wody :twisted: . Kwiatek zleciał na poduszkę, ziemia się posypała, a na to wszystko zleciała podstawka w brudną wodą :roll: . Kotki bardzo się przestraszyły i czmychnęły z sypialni do salonu, a pańcia załamana musiała wstać i posprzątać pobojowisko :roll: :twisted: .
I znów było pranie całego łóżka i poduszki :roll: .
Gagunia jak się nie zleje, to inaczej potrafi dodać pańci roboty :roll: :lol: .

I tym optymistycznym akcentem kończymy ten wątek i zaczynamy część 2 :ok: :D.

Wszystkich zainteresowanych dalszymi losami moich pięknych i kochanych dziewczynek SERDECZNIE ZAPRASZAMY! :D

viewtopic.php?f=1&t=109425&p=5780083#p5780083
Ostatnio edytowano Sob maja 04, 2013 10:00 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamknęłam wątek
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

[poprzednia]