a wy niestety chumoru mi nie zepsujecie
so
kiss my a..baby

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:kya pisze:No a moze wiora podzielisz sie z nami swaja madroscia i powiesz co TY bys zrobila? Bardzo jestem ciekawa jaki Wy macie pomysl na rozwiazanie sprawy?
...napisać donos na TOZ ...
agiis-s pisze:reddie pisze:Ja też jestem ciekawa propozycji skutecznych rozwiązań.
no żebyś się nie doczekała....
Iweta pisze:Afatima gresywna? To co mozna powiedziec o waszych wczesniejszych postach, w poprzednim watku? Moze juz wrócicie na własny watek i przestaniecie ten zasmiecać. Przecież nikt was tu nie zapraszał, a na pewno nie po to zebyście sobie urządzały tu jakies śmichy-chichy. Chyba tylko wam jest tak wesoło w zaistniałej sytuacji, śmierci tylu kotów i innych zwierząt. Zastanówcie sie co robicie, bo jest to żenujace.agiis-s pisze:kya pisze:No a moze wiora podzielisz sie z nami swaja madroscia i powiesz co TY bys zrobila? Bardzo jestem ciekawa jaki Wy macie pomysl na rozwiazanie sprawy?
...napisać donos na TOZ ...
... wystarczy, że sa pisane na Ize...agiis-s pisze:reddie pisze:Ja też jestem ciekawa propozycji skutecznych rozwiązań.
no żebyś się nie doczekała....
Za to wasze rozwiazania sa naprawdę bardzo skuteczne, i najlepiej zeby były zrobione cudzymi rekami.
Używacie sobie bo nie ma nikogo na wątku? Bawcie się cudzym kosztem i kosztem tych kotów, które na tym watku maja swoich opiekunów, chcecie ich przepłoszyć , zeby dołozyc Izie, prawda? tylko, ze nie Iza na tym straci lecz te koty. Ten wątek jest poświęcony bezdomnym kotom , którymi opiekuje sie Iza, więc nie zasmiecajcie go, takimi bzdurami.
reddie pisze:Ja to sobie myślę, że w tym wątku to zwykła sofizmatyka jest uskuteczniana i tyle. Nawet może nie jakoś specjalnie świadomie. No, ale jaki pan, taki kram, jak to mówią.
"Cudzymi rękami". Mocne.
iza71koty pisze:
Podczas pisania waszych teorii nakarmiłam juz połowe stada. Zrobiłam cos pożytecznego, a wy co zrobiłyście? Klikacie i klikacie tylko bez konca.Co to watek do zartow sobie znalazłyście.
Iweta pisze:reddie pisze:Ja to sobie myślę, że w tym wątku to zwykła sofizmatyka jest uskuteczniana i tyle. Nawet może nie jakoś specjalnie świadomie. No, ale jaki pan, taki kram, jak to mówią.
"Cudzymi rękami". Mocne.
wolisz, zeby było rękoma? Ok niech będzie - najlepiej, żeby było zrobione cudzymi rękoma. Lepiej brzmi? Obie formy sa poprawne, ale i tak nie dotycza twoich rąk , w tym przypadku, sa to tylko rece Izy.
kya pisze:iza71koty pisze:
Podczas pisania waszych teorii nakarmiłam juz połowe stada. Zrobiłam cos pożytecznego, a wy co zrobiłyście? Klikacie i klikacie tylko bez konca.Co to watek do zartow sobie znalazłyście.
Domyslam sie ze te slowa skierowane sa do Afatimy i wiory , bo to one niepowaznie podchodza do sprawy.
Afatima pisze:Norman, gdzie się podziewałeś? Robisz te same błędy ortograficzne. A teraz idź już sobie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], olabaranowska i 914 gości