Nie myślałam,że to już dzisiaj przyjdzie mi zakładać czwartą część.Trójka pognała pierunem

WITAMY SERDECZNIE W CZWARTEJ CZĘŚCI MYSICH PRZYGÓD
Nasza główna bohaterka trafiła do nas jako 6-tygodniowe kocię.Jest prezentem dla mnie od mojego tż na rocznicę ślubu.No dobrze,napiszę na 9 rocznicę

Długi czas w pamięci miałam mojego Mikusia,który mi zaginął 10 lat wstecz
TO ON

Ale ONA nie pozwoliła mi dłużej o nim myśleć.Ukradła mi serce na amen.Złodziejskie kocie nasienie.Ale tak tego gówniarza kocham,że tą kradzież ma darowaną
Ma teraz skończone 3,5 roczku.Przez ten cały czas różnie bywało,ale na szczęście większych problemów zdrowotnych nie było i miejmy nadzieję,że tak dalej będzie.
Ale co tu się dziwić,że tryska zdrowiem jak ma u siebie tyle wspaniałych gości - WAS

No są wyjątki

Ale za jakiś czas Myszka nam pokaże jaka jest opiekuńcza,bo będzie miała na DS małe kocię - ludzkie,za niedługo ,w maju

Cieszymy się ,że Myszkę odwiedza coraz więcej Kociamberków,Małych i Dużych i za to Was wszystkich LOVE

Rozmawiamy sobie o wszystkim,na loozie,nie ma OT-ów
Każdy kto ma tylko potrzebę pobajdurzyć,zawsze kiedy chce może sobie wejść.Czasem jest smutno,jak jakiś nasz koci przyjaciel odchodzi,wtedy wszyscy się łączymy.
Ale jest i też wesoło.
Trzymajmy wszyscy kciuki,żeby tych smutnych chwil było jak najmniej,albo najlepiej wcale

A teraz kilka foteczek z pozostałych części
PIERWSZA - Myszka - miłość mojego życia - viewtopic.php?f=1&t=92688&start=0&hilit=MI%C5%81O%C5%9A%C4%86+MOJEGO+%C5%BBYCIA

DRUGA - Myszka - wątek na loozie viewtopic.php?t=98832&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

TRZECIA - Myszka i przyjaciele viewtopic.php?f=1&t=103376

A MYSIOWE GADULCE ITP. SĄ TUTAJ http://www.youtube.com/user/kociczka39