Puss, w ciągu najbliższego tygodnia planuję zakup nowego opakowania Beta glukanu. Mogę trochę podesłać.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
mamy 174,14 zł. stać nas na 6 opakowań betaglukanu. z tego co pamiętam to wygrały Katowice i Homer u Anny Rylskiej. proponuję albo po 3 opakowania "na łebka", albo Katowice Immunodol, Homer pieniądze.
dagmara-olga, dziękuję, że jesteś dobrym duchem tego wątku, bo ja jestem ostatnio mocno zawalona pracą + powiadomienia mi przychodzą bardzo wybiórczo.
Erin, oczywiście gdybyś miała nadwyżkę, chętnie przyjmiemy
Tu jest beta glukan z laboratoriów natury - jest tam wprawdzie 30 tabletek ale one zawierają b. dużo beta glukany więc jedną się dzieli na kilka części. To chyba najtańsze rozwiązanie http://www.ibg.pl/opis/Beta%20Glukan/26 ... d1fda89e04
Puss, po pracy idę do apteki i wyślę w poniedziałek, bo raczej dzis nie zdążę, a w soboty u mnie poczta nieczynna.
Gibutkowa, teraz są opakowania promocyjne 30+30, więc starczy na długo.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
bardzo serdecznie Wszystkim dziękujemy dziękujemy tym co na nas głosowali i Erin, która wysunęła kandydaturę Homerka
immunodol ostatnio zakupiliśmy, starczy na jakieś 3 miesiące, w związku z tym mogą być pieniądze - zapłacimy za badania krwi i zostanie coś jeszcze na leki
jeszcze raz bardzo pięknie dziękujemy!
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
ta daaam!!! zamykamy październik, dziękujemy wszystkim funduszowiczom - co to odmówili sobie batonika, loda, piffka itp , zapraszamy kolejnych cieszymy się, że możemy choć trochę pomóc!
jej my również bardzo, bardzo dziekujemy przepraszam,ze nie wczesniej w katowickim schronisku teraz same zasmarkance, duzo ich betaglucan bardzo sie przyda