Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Samantha połaziła, najadła sie i spi na dekoderze, z burasia jedna,a 2 burasy tocza gonitwe z Milusiem i dorosłymi naszymi,tylko dudni.Milus wyglada ładnie, nawet oczko sie poprawiło.Chyba steryd zrobił swoje i papka witaminowa tez...Pa...
Figaro52 pisze:Byłyśmy dziś przed południem w schronisku razem z jessi74,( pozostały tam jeszcze 4 czarno białe maluchy (około 6 tyg), może ktoś by mógł je zabrać .
Ja już niestety nie mogę ,wczoraj wziełam 2 kociaki w tym jedna niecały m-c, a dziś zabrałyśmy jedną czarnobiałą też ok.6 tyg.dziką , która była sama w klatce :
Figaro52 pisze:Byłyśmy dziś przed południem w schronisku razem z jessi74,( pozostały tam jeszcze 4 czarno białe maluchy (około 6 tyg), może ktoś by mógł je zabrać .
Ja już niestety nie mogę ,wczoraj wziełam 2 kociaki w tym jedna niecały m-c, a dziś zabrałyśmy jedną czarnobiałą też ok.6 tyg.dziką , która była sama w klatce :
Gibutkowa pisze:Info o Kropku neededKruszyna i Mruczeńka wiedza na co czekam
Zamówienie na banerek już poszło do Amyszki (ze zdjęciami i tekstami).
Cziki 2 - wieeelkiii i pięęęękny...![]()
![]()
Myślę że zainteresowałby fanów norweskich leśnych, syberyjskich lub innej dużej puchatej rasy, których nie stać finansowo i czasowo na hodowlę rasowców
![]()
![]()
Monisiek pomyśl o nim jak będziesz szykowała AllegroJakby co to dorzucę się do ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 141 gości