Cudo prześliczne, takie samo, identyczne, jak Lamia, tylko Lamia ma pomarańczowe oczy
Przedwczoraj nie miziałam szmatą z polleną, tylko posmarowałam Travogenem. Mnie bardzo dobrze zrobił polecany (przez wetów

) Travocort. Pani doktor dermatolog do której chodziłam nie uważała, że jestem w dobrym stadium na jego stosowanie (za późno), ale ja dostałam receptę od weta i się nim i tak mazałam, wychodząc z założenia, że nie zaszkodzę na pewno. Później pani doktor i pani mykolog były zachwycone rezultatami. Grzyba brak. Zapytana przez panią magister (zaprzyjaźnioną z p. dermatolog), przyznałam się co robiłam: na zmianę Travocort i Travogen.. pollena skondensowana, imaverol (polecony przez p. dermatolog

i kupiony na Białobrzeskiej), i co jeszcze innego wpadło mi w ręce..
Travocortu nie mogę znaleźć u mnie w chacie

Jak znajdę - położę na dziewczyny.
Dzisiaj rano dziewczynki przywitały mnie takim zadowoleniem i mizianiem, że byłam zła, że muszę iść do pracy i je zostawić.

Srebrzysta nie syczy, nie mruży przestraszona oczu, jest normalną, miziastą i milutką kicią!!!!! Choć nieśmiałą. I wiecie co? Po raz pierwszy coś ją zainteresowało: ogonek Lamii

Zaczęła się nim nieśmiało bawić. Biedna malutka, tyle w zamknięciu, nic nie wie o radościach świata. Jeszcze.. mam nadzieję
Kiedy wyszłam z łazienki (oczywiście już spóźniona do pracy) okazało się, że moja pozostała ósemka otworzyła drzwi przesuwne w jednej części szafy i wydłubała motek wełny moherowej, który ich wiecznie kusi i rozciągnęli na ponad 10 metrów po całym mieszkaniu.. Przy zwijaniu mieli też duży ubaw, ja mniejszy, bo (dorośli) synowie spali jeszcze w swoich pokojach, ale mogli wstać w każdej chwili, a ja i spóźniona i goła kompletnie, z(a)bierałam włóczkę po mieszkaniu z łap mocno nią zainteresowanych. Tak, za pieniądze można to było pokazywać

Dziewczyny jedzą to samo co moje, to znaczy na wieczorowego - mokre (gł. animondę, ale i kitekata zjadły jak nie miałam a.

), a w nim betaglucan i przez cały dzień suche (ostatnio kupuję Nutra Nuggets Professional for Cats 7.5kg w Animalii).