Sopot - domowy porzucony kot - kto pomoże ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 11:35 Sopot - domowy porzucony kot - kto pomoże ....

Dziś dostałam maila tej treści :

Witam serdecznie, oglądałam właśnie Pani ogłoszenia na forum miau i pomyślałam sobie, że może Pani pomóc. Nie jestem tam zarejstrowana i nie mogę nic napisać ale może Pani by mogła? Sprawa jest taka: Przeczytałam 7.09.09 artykół zamieszczony w gazecie "Metro" , ktoś wyrzucił kotka na ul. Kościuszki w Sopocie (okolice piaskownicy) jest domowy, głodny i zmarznięty nie radzi sobie na ulicy,chciałam nawet po niego jechać ale jestem z okolic Krakowa a to strasznie daleko...Może ktoś kto mieszka w Sopocie mógłby pomóc, zainteresować się, ja nie mogę ale cały czas o tym myślę nie daje mi to spokoju, kotek jest dorosły, biały w szare pręgi na główce i grzbiecie,jeśli może Pani napisać coś na forum z całego serca proszę i z góry dziękuje pozdrawim Alicja
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw wrz 10, 2009 11:40 Re: Sopot - domowy porzucony kot - kto pomoże ....

To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw wrz 10, 2009 12:53 Re: Sopot - domowy porzucony kot - kto pomoże ....

Bardzo prosze o wchodzenie na ten wątek tkóry jest podany wyzej :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03