Kiedyś uzgodniliśmy, że nie będziemy słać pieniążków do tej samej osoby więcej niż 2 razy w roku - to było po tym jak chyba 4 raz w głosowaniach wygrywała eve69 i chcieliśmy ustalić zasadę, która pomogłaby nam pomagać więcej niż jednej osobie.
Na razie udaje nam się trzymać tej zasady, chociaż raczej nieświadomie
Ja jestem jak najbardziej za taką listą, tylko jest kwestia techniczna - w tym momencie nie mam kompletnie czasu, żeby taką listę przygotować. Przez pewnien czas na naszej stronie pisałam, komu kiedy pomogliśmy - ale nie mam czasu robić aktualizacji. Myślę, że jak mi się przewali sprawa z doktoratem, to będę mogła przysiąść, wszystko posprawdzać, zrobić listę, uaktualnić stronę i - generalnie - wszystko uporządkować.
Może pomyślelibyśmy wtedy o jakimś konkursie foto - ot tak, żeby zrobić coś dodatkowego, troszkę się uaktywnić
Myśleliśmy też z TŻtem, żeby zrobić na stronie newsletter - wtedy wszyscy Klubowicze dostawaliby informacje o tym, co się dzieje, bez konieczności sprawdzania wątku. Po takiej informacji wiedzieliby, że trzeba podjąć decyzję, trzeba zajrzeć do wątku itp.
Tylko, tak jak pisałam, to za jakiś czas.
Chciałabym rozwinąć nieco naszą działalność w sferze informacyjnej i komunikacyjnej.