Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amcia pisze:Kasa potrzebna, nieprawdaż?
alysia pisze:amcia pisze:Kasa potrzebna, nieprawdaż?
Nieprawdaz.... z cala pewnoscia.... !!!!!!!!!!!!!!
Agniesiu informuj co i jak. Jak sie maja oseski i kotek bez lapki..
Prakseda pisze:[...]O menelu zmieniłam zdanie. Nie ważne co go popchnęło do bezdomności i alkoholu. Ma empatię dla zwierząt. Kiedyś miał w domu koty. Obecnie ma psa. Razem śpią od 5 lat. "Bo on był tak samo bezdomny jak ja" - mówił.[...]
Loc pisze:Prakseda pisze:[...]O menelu zmieniłam zdanie. Nie ważne co go popchnęło do bezdomności i alkoholu. Ma empatię dla zwierząt. Kiedyś miał w domu koty. Obecnie ma psa. Razem śpią od 5 lat. "Bo on był tak samo bezdomny jak ja" - mówił.[...]
O masz. Chyba kojarzę tego pana, zwróciłem na niego uwagę jak wsiadał przy Dolnej z psem, tydzień temu, usiedli na podłodze, facet właśnie mówił coś w stylu ,,razem jesteśmy bezdomni", ewidentnie nieco nietrzeźwy, w pierwszej chwili miałem mieszane uczucia ale zorientowałem się, że człowiek ten jest chyba dobry dla psa, inni pasażerowie weszli w pogawędkę z panem, stałem nieco dalej z transporterem jadąc po wysterylizowaną Małą i gdyby nie to, że już zbliżał się mój przystanek, to bym się dołączył do tego posiedzenia podłogowego.
ps. a tak w ogóle Praksedo, to czuję się nieużytecznie i źle. Ty po pracy jeździsz po Bródnach, ratujesz koty, karmisz mnóstwo poza domem i dużo w domu, a ja mam tylko tę swoją czwórkę i dochodząco ósemkę raz w tygodniu, w porównaniu z Tobą to jest wielkie nic, dlatego jeśli mógłbym Ci się do czegoś przydać, to proszę, daj znać, w każdej chwili czekam na Twój telefon
Baltimoore pisze:alysia pisze:amcia pisze:Kasa potrzebna, nieprawdaż?
Nieprawdaz.... z cala pewnoscia.... !!!!!!!!!!!!!!
Agniesiu informuj co i jak. Jak sie maja oseski i kotek bez lapki..
Napisałam w związku z tym na PW do Praksedy. Zajrzyj, proszę
Kinnia pisze:a już miałam pytać o maluchy i kocurka bez łapki
![]()
Sunię pewnie ciachnąć trzeba pomimo pilnowania - nie wierzę w to, chyba, że sunia jest już ciachnięta a Pan o tym nie wie, co jest prawdopodobne
Ewa cos mowiła o bezpłatnych sterylkach dla psów![]()
nawet rozważałyśmy turystykę ........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 83 gości