Ni2 pisze:Jestem z wyspy Uznam

Nasze schronisko to totalna ściema... Przy działkach nie ma niebezpieczeństw jest tam setka kotów i wszystkie biegają całe i zdrowe... Mamusia jest troskiwa,zawsze z malcami,tylko wychodzi i czeka przy dziurce aż ja dam jedzonko i pójdę,od jakiego tygodnia będę mogła je dotykać? Bo nie chcę by zadusiła je czy coś...
Setka kotów??? I co, tak sobie biegają i się rozmnażają, czy może ktoś to już opanował?
Ja nie miałem na myśli schroniska tylko fundację! Fundację, która pozyskuje od sponsorów i darczyńców środki na kastrację czy leczenie bezdomnych zwierząt. Nie twierdzę, że tam w pobliżu są takie, ale poszukaj w internecie. Jak znajdziesz, zadzwoń, popytaj.
Ni2, nie słuchaj wery i NIE RÓB teraz zdjęć! To jest ostatnia rzecz, jakiej w tej chwili potrzebują koty. Co za pomysł... Wera, dajże ty spokój z takim gadaniem.
Ni2, nie dotykaj kotków, bo i po co? Najbardziej potrzebują teraz spokoju.
I jeszcze raz cię proszę, poszukaj jakiejś fundacji. Bardzo jestem ciekawy, czy organizacje prozwierzęce z tej okolicy wiedzą, że na tych działkach jest dużo kotów...
EDIT: Spróbuj zmienić tytuł wątku, wchodząc na swój pierwszy wpis. Tam masz możliwość wprowadzenia zmian. To ważne, żebyś wpisała w tytule wątku nazwę wyspy albo miasta. Może ktoś tu jest ze Świnoujścia. Dopóki nie będzie nazwy w tytule, twój wątek nie będzie przyciągał uwagi forumowiczów z tej okolicy.