Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Plakaty - trzy wersje :
MalgWroclaw pisze:przestraszone koty bezdomniaki chowają się i nawet nie przychodzą zjeść o zwykłych porach. Raczej trudno sfocić.
asiek o pisze:Ja taka ciemnota jestem w kompie,powiedzcie mi czy nasze banerki mogę umieścić w podpisie na innym forum zwierzęcym?
wibryska pisze:byłoby wspaniale gdyby Ktoś utalentowany mógł zrobić króciutki filmik animowany
może rysunkowy a może z wykorzystaniem zdjęć zwierzaków - taki na którym one (psy przy budach, koty bezdomne i ptaki)
proszą: prosimy nie kupuj i nie strzelaj z fajerwerków i petard !!!
i mówią o tym jak bardzo się boją - np. ja się bardzo boję i ja też ... a mnie mama opowiadała, ze to jest coś strasznego koszmar
(to tylko zarys pomysłu oczywiście)
chciałabym, żeby filmik miał pozytywne przesłanie - czyli: dołącz do nas
żeby nie był przerażający ale edukacyjny - zachęcający do zrezygnowania z fajerwerków i petard
marzy mi się, żeby był bardzo popularny na facebooku, na forach, na blogach i na youTube i w telewizji też
a może znacie kogoś znanego kto zajmuje się animacją komputerową i chciałby pomóc zwierzakom w ten sposób ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], olabaranowska, puszatek i 1235 gości