Zrezygnuj z fajerwerków - dla zwierząt to koszmar !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 17, 2013 17:05 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

Fajne te pocztówki :-)
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Nie lis 17, 2013 22:36 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

amyszka pisze:Plakaty - trzy wersje :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:ok:

przypominam o pięknych plakatach od amyszki :1luvu:
- - -
pocztówki też bardzo piękne :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon lis 18, 2013 14:10 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

tą trzecią wersję plakatu umieściłam na pierwszej stronie wątku
z informacją, że więcej haseł do plakatów i inne wersje tego plakatu można znaleźć na str. 21-22

- - -

bardzo przydałyby się zdjęcia Waszego autorstwa psów przy budach (najlepiej zrobione w mieście)

na wsi też strzelają :(

ale może jeśli mieszkaniec miasta zobaczy taką miejską budę albo kojec to może szybciej zrozumie
że dookoła jest mnóstwo zwierząt które bardzo się boją w Sylwestra i zawsze gdy ktoś strzela z petard i fajerwerków :(

i może jeszcze zdjęcia przestraszonych kotów bezdomniaczków :(

wtedy można by było zrobić plakat na ten temat - zapraszamy wszystkich utalentowanych graficznie i komputerowo :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon lis 18, 2013 17:36 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

przestraszone koty bezdomniaki chowają się i nawet nie przychodzą zjeść o zwykłych porach. Raczej trudno sfocić.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lis 18, 2013 17:43 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

MalgWroclaw pisze:przestraszone koty bezdomniaki chowają się i nawet nie przychodzą zjeść o zwykłych porach. Raczej trudno sfocić.

howgh, Małgosiu!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pon lis 18, 2013 18:41 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

Małgosiu dziękuję za banerek w Twoim podpisie :1luvu:
chodziło mi o zdjęcia bezdomniaczków ale nie takie zrobione w Sylwestra czy Nowy Rok
a które można wykorzystać do plakatu

chociaż myślę, że gdyby ktoś sfilmował jak bardzo się boją zwierzęta np.w schronisku w Sylwestra
to byłby to straszny film bardzo działający na ludzi :(
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto lis 19, 2013 18:21 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

Mam zdjęcia bezdomniaczków, ale w telefonie i nie są dobre.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lis 19, 2013 19:17 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

to szukamy dalej zdjęć które nadałyby się na plakaty
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto lis 19, 2013 19:55 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

Ja taka ciemnota jestem w kompie,powiedzcie mi czy nasze banerki mogę umieścić w podpisie na innym forum zwierzęcym?

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Wto lis 19, 2013 20:05 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

asiek o pisze:Ja taka ciemnota jestem w kompie,powiedzcie mi czy nasze banerki mogę umieścić w podpisie na innym forum zwierzęcym?

jak najbardziej :D zachęcamy do wklejenia banerka o fajerwerkach :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro lis 20, 2013 21:05 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

dla przypomnienia :kotek:

wibryska pisze:byłoby wspaniale gdyby Ktoś utalentowany mógł zrobić króciutki filmik animowany
może rysunkowy a może z wykorzystaniem zdjęć zwierzaków - taki na którym one (psy przy budach, koty bezdomne i ptaki)
proszą: prosimy nie kupuj i nie strzelaj z fajerwerków i petard !!!
i mówią o tym jak bardzo się boją - np. ja się bardzo boję i ja też ... a mnie mama opowiadała, ze to jest coś strasznego koszmar
(to tylko zarys pomysłu oczywiście)

chciałabym, żeby filmik miał pozytywne przesłanie - czyli: dołącz do nas
żeby nie był przerażający ale edukacyjny - zachęcający do zrezygnowania z fajerwerków i petard

marzy mi się, żeby był bardzo popularny na facebooku, na forach, na blogach i na youTube i w telewizji też :)

a może znacie kogoś znanego kto zajmuje się animacją komputerową i chciałby pomóc zwierzakom w ten sposób ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw lis 21, 2013 19:25 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

mam zamiar założyć profil na facebooku pt.Zrezygnuj z fajerwerków - dla zwierząt to koszmar!
ale mam malutko plakatów :( za to są przepiękne :1luvu:
przydałoby sie więcej każdy z innym hasłem - zapraszamy osoby utalentowane do współpracy :kotek:

na razie mamy takie propozycje haseł na banerek lub mini-plakaty na fb :

1) Zrezygnuj z Fajerwerków !!! Dla Zwierząt to Koszmar !!!

2) Kochasz Zwierzęta ??? Nie Strzelaj z Fajerwerków !!!

3) Kocham Zwierzęta = Nie Strzelam z Petard i Fajerwerków !!!

4) Nie Strzelam z Petard i Fajerwerków bo Kocham Zwierzęta !!!

5) Tak dla zwierząt, nie dla petard i fajerwerków !

6) Zrezygnuj z fajerwerków! Dla Ciebie to świetna zabawa, dla zwierząt to chwile grozy!

7) Jak czułbyś się na poligonie? Tak czują się zwierzaki, kiedy odpalasz fajerwerki.

8. Bądź Przyjacielem Zwierząt - Zrezygnuj z Fajerwerków !!!

8a. Bądź Przyjacielem Zwierząt - Zrezygnuj Dla Nich z Fajerwerków !!!

9) lub takie hasło na banerku na którym zwierzaki proszą:

PROSIMY zrezygnuj dla nas z fajerwerków i petard !!!
lub
9a) Prosimy Zrezygnuj z Fajerwerków i Petard !!!

10) Przyjaciele zwierząt nie strzelają z fajerwerków - dołącz do nas !!!

a takie hasło mamy na banerku od ruru:
Petardy - dla nas zabawa, dla nich śmiertelny strach...

- - -
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw lis 21, 2013 21:03 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

Popieram i podnoszę!

Wiem, jaki to stres dla zwierząt. Mam kota, który boi się hałasów.

P.S. I szaloną czarną Ilmuth, która uwielbia wszelkie świecidła i hałas jej nie straszny - co nie zmienia faktu, że warto zrezygnować z FAJERWERKÓW.

natalian

Od: Śro sty 16, 2013 12:04

Post » Czw lis 21, 2013 21:07 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

dziękujemy że jesteś z nami :kotek: zachęcam do wklejenia naszego banerka do podpisu :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt lis 22, 2013 19:21 Re: ZREZYGNUJ z FAJERWERKÓW - dla zwierząt to koszmar !!!

http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

[poprzednia][następna]