POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 04, 2013 10:58 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Witam!

Potrzebny domek tymczasowy (oraz stały) dla trzech 4-miesięcznych kociaków, które śpią na świeżym powietrzu, a były już przymrozki i koty marzną... Robię, co mogę, dokarmiam, ale nie mogę więcej wziąć do domu (mam już 5 zwierząt).

viewtopic.php?f=13&t=157229

Mam nadzieję, że uda się im pomóc...

kontakt: Aneta 889-855-506

Conchi

Od: Nie wrz 01, 2013 12:00

Post » Pt paź 04, 2013 19:42 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

W Koszalinie pod jednym z bloków koczuje kot. Dorosły, chyba kastrowany kocur. Czarno-biały (w zasadzie brązowo - biały). Wiek jeszcze nie znany, stan zdrowia też, wygląda na zabiedzonego. Daje się głaskać, na bank był kotem domowym. Gdyby znalazł się dla niego dt, zabiorę kota na przebadanie i zapewnię dt wsparcie na utrzymanie i ewentualne leczenie kota.
Fotki mam w komórce, nie udaje mi się ich zgrać na kompa, ale mogę wysłać mms-em.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon paź 07, 2013 9:11 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szukam domku stałego lub tymczasowego dla 2 6 tygodniowych koteczek.
Są to kotki z piwnicy, gdzie urodziła jej dzika, działkowa mama. Od 2 tygodni są w DT, ale z powodu wyjazdu muszę szukać im innego lokum. W sumie były 4 kotki, 2 znalazły wspólny DS, ich mama w piątek miała sterylkę, jest w tej chwili w płatnym hoteliku. Staram się jej znaleźć doświadczony dom, ponieważ do tej pory, chociaż żyła na dworze jest proludzka i możliwe, że stałaby się kotka domową, ponieważ jest młoda i łagodna. Niestety, prawdopodobnie będę ją musiała wypuścić na wolność, a tam nie będzie bezpieczna :(. Maluszki to dziewczynki- tygryski, są odpchlone i odrobaczone, ładnie jedzą, są zdrowe i radosne. Cały czas je ogłaszamy, jak dotąd bezskutecznie.

iwonamaj

Od: Wto maja 01, 2012 8:43

Post » Śro paź 09, 2013 19:18 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Kociak szuka kąta przed zimą

viewtopic.php?f=13&t=157379

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt paź 11, 2013 10:29 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szukam pilnie DT dla bezdomnego podrostka. Rudy z białym pędzelkiem na ogonie :1luvu:
Od kilku dni przychodzi przestraszony i wygłodniały do misek, nie mam go gdzie upchnąć :(

Jestem z Krakowa, wsparcie logistyczno-finansowe zapewniam.

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro paź 16, 2013 11:51 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Czesc Rustie , czy mialas moze okazje zaobserwowac , jak Kocurek reaguje na
sredniej wielkosci psy ?

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Śro paź 16, 2013 13:01 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Witam!

Na wczoraj potrzebny jest DT lub DS dla dwóch kociąt. Znalezione wczoraj wieczorem przy ruchliwej ulicy. Kociaki mają około 4 miesięcy. To kotka i kocurek. Tam gdzie są obecnie jest już 5 kotów i pies. Niestety nie mogą tam zostać. Jeśli do jutra nie znajdzie się DT trafią do schroniska.

Adzik

Od: Czw gru 30, 2004 13:08

Post » Śro paź 16, 2013 18:50 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Adzik pisze:Witam!

Na wczoraj potrzebny jest DT lub DS dla dwóch kociąt. Znalezione wczoraj wieczorem przy ruchliwej ulicy. Kociaki mają około 4 miesięcy. To kotka i kocurek. Tam gdzie są obecnie jest już 5 kotów i pies. Niestety nie mogą tam zostać. Jeśli do jutra nie znajdzie się DT trafią do schroniska.

witaj Adzik!
dopisz, poproszę, miasto
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro paź 16, 2013 19:34 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Tychy, woj. śląskie

Adzik

Od: Czw gru 30, 2004 13:08

Post » Czw paź 17, 2013 17:08 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Chętnie wzięłabym 2, max 3 kocięta na tymczas. Mieszkam w Warszawie z małą, spokojną suczką, przyjaźnie nastawioną do kotów. Ew. zainteresowanym wyślę nr tel na priv.

Baffi2

Od: Czw paź 17, 2013 16:53

Post » Czw paź 17, 2013 19:16 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Baffi2 pisze:Chętnie wzięłabym 2, max 3 kocięta na tymczas. Mieszkam w Warszawie z małą, spokojną suczką, przyjaźnie nastawioną do kotów. Ew. zainteresowanym wyślę nr tel na priv.

może te?
mieszkają w trawie
viewtopic.php?f=13&t=157229#wrapheader
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro paź 23, 2013 17:17 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szukam pilnie dt/tdt dla 2 kociąt zagarniętych z ulicy, błąkały się przy ruchliwej drodze. Kotki mają ok 5 tyg i koci katar. Niestety pani ma kotkę po operacji i nie może ich zabrać do domu. Do jutra przetrzyma je w piwnicy. Jutro niestety będzie musiała odwieźć do schronu :( Co będzie z nimi dalej... Raczej wiadomo :( Proszę w jej imieniu o pomoc. Ważny jest choćby tdt na 2-3 tyg.WROCŁAW i okolice.

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro paź 23, 2013 19:36 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Bardzo pilnie potrzebny dom tymczasowy dla pięknej, oswojonej szylkreci mieszkającej w trawie na Wisłą w Krakowie. Sprawa transportu nie będzie problemem. Bardzo proszę, może ktoś zechce przygarnąć bidusię.
Wydarzenie na fb https://www.facebook.com/events/521743427919561/

Obrazek
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw paź 24, 2013 10:30 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Bardzo pilnie szukamy domu tymczasowego na terenie Trójmiasta lub okolic półwyspu helskiego. Dwa kociaki cudem uratowane przez Majorkę - właścicielka kotki chciała je utopić! Na szczęście udało się je uratować, maluchy urodziły się 10 września i teraz pilnie szukamy tymczasu aby mogły tam spokojnie doczekać na swój domek!

Irmina SM

Od: Wto sty 22, 2013 12:06

Post » Czw paź 24, 2013 11:01 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Irmina, dziękuję za ogłoszenie :1luvu:
Będę we Władysławowie od 4 do 9-10 listopada br., jadę tam specjalnie żeby wykastrować kocicę. Kociaki uratowałam, obiecując że będę im szukać domów. Bardzo bym nie chciała wracać z nimi do Warszawy, nie mam warunków na tymczas, a wziąć więcej kotów już nie mogę (mam 7).
Chętnie natomiast wezmę oba pod opiekę wirtualną, gdyby znalazł się DT w tamtych okolicach.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

[poprzednia][następna]