I z nimi mieszkał ten kocur, którego zdjęcia są powyżej dobrze rozumiem?
To jeśli tak, to czy są jeszcze fotki kotek, tych co ciachniete były czy tylko te dwie fotki z lecznicy?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mageda pisze:Bo były jeszcze dwie kotki, które były łapane i na sterylkę? W lecznicy były kilka dni trzymane, tak? To jeśli tak, to znalazłam tylko dwa zdjęcia właśnie w klatce łapce w lecznicy i to kotki- jedna czarna, druga kolorowa
I z nimi mieszkał ten kocur, którego zdjęcia są powyżej dobrze rozumiem?
To jeśli tak, to czy są jeszcze fotki kotek, tych co ciachniete były czy tylko te dwie fotki z lecznicy?
ankacom pisze:Mageda, może nie śpiesz się ze szczepieniem jak koty są zarobaczone.
Moja kotka ledwo przeżyła szczepionkę. Była przed szczepieniem odrobaczana ale jak się później okazało
robale nie były do końca wybite. Wymiotowała nicieniami. Wet powiedział że przy zarobaczeniu mogła tak zareagować na szczepionkę.
sylwia1982 pisze:sylwia1982 pisze:Szalony Kocie masz u mnie 12 pakietów ogłoszeń dla kotów od pinokio_:
- zrobiłam ogłoszenia dla Zefirka na mazowieckie
- zrobiłam ogłoszenia dla Maciusia na podlaskie
i zostaje jeszcze 10 pakietów dla:
1. Misi ogłoszenia zrobione
2. Grabci
3. Gargamela
4. Rademeneza
5. Marcinka ogłoszenia zrobione
6. Kasi ogłoszenia zrobione
7. Basi (Basię ogłasza Patmol, więc ja ogłoszę Martynkę) ogłoszenia zrobione
8. Piracika ogłoszenia zrobione
9. Bazyla ogłoszenia zrobione
10. Nutki (Nutka ma DS, więc ogłoszę Puszka![]()
Szalony Kot pisze:Jak tak czytam o Piracie i o liczbie zabiegów, które go czekają, to myślę, że może szkoda, żeby Bazyl tyle czasu też czekał na dommoże warto Bazyla wydać jednak do adopcji (najlepiej na dokocenie, wiadomo), a u Magedy - jesli byłaby wciąż tak dobra
- kącik znalazłby jakiś kolejny tymczasowicz..?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gregoryvap i 44 gości