Przy mojej robocie kręciła się kota, bardzo ufna przyjaźnie nastawiona. Dziś podeszła do mnie i niestety zauważyłem obrzęk brzucha i wyciek z dróg rodnych. Kota jest już u weta, ale nie bardzo wiadomo co z nią dalej. Najlepiej jakby znalazł się jakiś DT inaczej po zagojeniu się szwów kota będzie musiała wrócić na ulicę. Kota przebywa teraz w lecznicy w Skierniewicach. Wygląda tak http://www.youtube.com/watch?v=uVtJvOnzjCo
Ostatnio edytowano Śro sie 07, 2013 10:52 przez Satyr77, łącznie edytowano 3 razy
Tam jest więcej kotów Albo szukaj im DT, albo wszystkie wysterylizuj Miasta mają lecznice, gdzie zabiegi wykonuje się na talon z gminy. W Urzędzie Gminy powinna być taka informacja. Rudy, jak jest oswojony, to szybko znajdzie dom...
Kota już na sterylce, problem co dalej. W Skierniewicach możesz tylko pomarzyć o talonach, przynajmniej tak było jak tam mieszkałem, a raczej nie przypuszczam żeby coś się zmieniło.
Kotka jest już po sterylce, wybudzona, macica była bardzo rozpulchniona. Została odpchlona, jutro może będzie już odrobaczona. Co potem nie wiadomo, pilnie szukamy DT/DS
Mogę tylko zaciskać kciuki za tę przemiłą ślicznotkę Jak dobrze, że trafiła na Ciebie Żeby jeszcze trafiła się osoba, która może przyjąć koteńkę do siebie - chociaż tymczasowo
Jak się nie znajdzie to wróci na swoje miejsce, tragedii nie będzie, dokarmiana będzie kryjówkę będzie mieć więc luz, z wetką się dogadam żeby do końca rekonwalescencji mogła zostać w lecznicy. Tylko trochę szkoda koty, bo jest naprawdę super miziasta i dla człowieka zrobi wszystko, ale jak nic się nie znajdzie to wraca na teren firmy