Miau !
Index
Forum
Adopcje
Adopcje start
Szukaj kota>>>
Moje ogloszenia
Dodaj ogloszenie
Poczta
Adopcje

Dzial sponsoruje      

Ogloszenia dodane przez: mahob

2010-09-07 - Kolorowe rodzeństwo szuka wspólnego domkuKraków 
Kolorowe rodzeństwo Maluszki mają około 10 tygodni. Chłopczyk to Pucuś, a dziewczynka to Elfik. Ich mamę otruto, kiedy miały 3 tygodnie, i zostały wykarmione z butelki sztucznym mlekiem dla kociąt. Są bardzo ufne, kochają ludzi, mają wspaniałe charaktery i cudowną urodę. Pucuś, buro-biały misi [ Wiecej>>> ]

2010-09-03 - Jaś i Małgosia po śmierci swojej pani czekają na nowy domKraków 
Nazywam się Jaś. Mam 6,5 roku. Jestem srebrzysty, moje futerko to srebrne paseczki, śliczne. Jestem też bardzo miły i przystojny, jak twierdzą wszyscy, co mnie znają. Jestem kotem zapracowanym, nie boję się odpowiedzialności, czuwam nad tym, żeby wszystko odbywało się jak należy :) Obecnie mieszkam [ Wiecej>>> ]

2010-09-03 - Pralinka - kotka słodka jak czekoladkaKraków 
Pralinka – dostała tak na imię, bo jest słodka jak najlepsza czekoladka. Kotkę znaleziono w bardzo złym stanie. Ktoś wrzucił ją za ogrodzenie. Nie miała władzy w tylnych łapkach i czołgała się głodna, przemarznięta, podpierając się tylko przednimi łapkami. Na szczęście otrzymała pomoc od [ Wiecej>>> ]

2010-09-01 - Srebrny królewicz z chorymi oczkamiKraków/Śląsk 
Nikt go nie chce. I nie chciał. Był chyba czyjś, ale został wyrzucony z domu i tak trafił do schroniska, gdzie groziło mu uśpienie. Nikt tam nie zamierzał leczyć jego chorych oczu i z góry założono, że z takimi oczami nikt go nie zechce. Stamtąd zabrano go do domu tymczasowego, aby dać mu szansę na [ Wiecej>>> ]

[ wstecz >>> ]
Reklamy