To ja, Natka, mam biało-bure futerko i nie więcej niż dwa lata. Mówią, że jestem miłą i mądrą kotką, lubię być głaskana i umiem korzystać z kuwety. W czasie powodzi uratowałam swoje dzieci przed utopieniem, wyniosłam je na taki pagórek, dokąd nie sięgała woda. Nie wiem, czemu mówią na mnie bo [ Wiecej>>> ]
Mam na imię Collin, jestem miłym niespełna rocznym, zwinnym i niewielkim kocurkiem. Zostałem zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Kiedyś miałem dom, ale nie trwało to długo. Zostałem wyrzucony na działki, gdzie przez jakiś czas się błąkałem. Nie miałem co jeść, było mi zimno i smutno. Nie mi [ Wiecej>>> ]
Jestem malutkim kocurkiem, mam dopiero 2 miesiące. Zostałem znaleziony w kapuście, dlatego dostałem na imię Gołąbek. Podobno gołąbki są dobre, ale nigdy ich jeszcze nie jadłem Jestem milutkim koteczkiem, bardzo lubię być głaskany i przytulany. Mam bardzo ładne futerko, biało-bure i na dodatek w cęt [ Wiecej>>> ]
Halo, halo, tutaj ja, czyli Mefisto. Znajomi mówią na mnie Piłkarz, bo podobno śmiesznie biegam i mam trochę krzywe łapy. Poszukuję dla siebie domu i Dużego, który mógłby mnie głaskać. Bo ja bardzo lubię głaski. Ze swojej strony oferuję przytulanki, mruczanki i baranki. Mam piękne czarne futerko i [ Wiecej>>> ]
Jestem Wrzosek, duży kocur burasek lubiący głaski. Kiedyś potrącił mnie samochód, byłem poraniony i wszystko mnie bolało. Na szczęście zabrał mnie stamtąd jeden pan i zaniósł do takiego miejsca, gdzie mam dużo kumpli. W fundacji zagoiły się moje rany, przytyłem i teraz szukam domu. Jestem zaszcze [ Wiecej>>> ]
Mam na imię Elina, tak jak jedna dobra wróżka z bajki. Jeśli chcesz, to mogę zaczarować Twój świat. Wystarczy tylko, że mnie pokochasz i dasz mi dom. Jestem milutka i mam piękne futerko. Jednak wcześniej tak nie było, znalazła mnie jedna pani na ulicy, gdzie jadłam zgniłe marchewki. Nic innego do jed [ Wiecej>>> ]